Jag antar att det är okej att använda hela meningar och inte bara enstaka ord.
Mitt första är klassiskt och kommer från mördaren Charles Lee Ray som efter att ha blivit skjuten använder voodoo för att ta sig in i en populär Good Guy Doll. När han väl är i dockan så blir de första orden han yppar:
Du är snäll du, Striketeam, men det hjälper inte mig hur mycket man än får ta med. Aldrig i livet att jag kommer ihåg meningar från filmer, hur bra jag än tycker att dom är.
Jag råkade göra lite fel när jag skapade tråden,så man ska göra som jag skrev längst upp vad en skräckikon säger,och vilken film den meningen eller ordet kommer ifrån!!!!
Hur ser du ut, Striketeam ..., ? Nu ska jag försöka mig på en gissning. Jag tror att du ...... är rätt mörk .., inte så lång .., kortare än många andra killar i klassen ..., du är säkert en glad en ..., och yngst av några syskon. Stämmer nånting ?
Du har helt fel Elisabet...För det första:jag är störst av barnen i familjen,som består av en lillasyster och en lillebror....Sen att jag är 11år och går i fyran,för jag gick om ett år i 6års annars skulle jag gått i 5:an nu..Så jag kommer nog vara störst i min klass hoppas jag....
Jahapp. Helt fel. Annars brukar jag vara en fena på sånt där. Jag var nästan övertygad om att du var lillebror till många syskon. Och den här pratglade Rick ..., jodu, jag har minsann sett på tv hur man gör en sån, så jag blev lite inspirerad.
Vilken månad är du född i, Striketeam ? Nu ska jag gissa igen. Få se ... jag måste hämta min kristallkula ...., hmmmm, vad ser jag här ... jo, kanske att du är född i juli !
Och herr Rick är väl förstås enda barnet ..... *L*
den här skräckleken börjar spåra ur lite,men det är kul att se vad ni skriver,men Elisabet kanske ska man gissa hur du är och ser ut,är lite synsk nämligen.....kanske runt 30 års åldern,brunthår,ser snäll ut och intresserad av film,he bräns det....
Clownen i det
It flots down her,it all flowts down her
Och det var den bästa kommentaren i det här forumet
Skrattade så att jag höll på att kikna när jag läst den här tråden om gärningsmannaprofiler och gud vet vad. Skulle vara lite småtrevligt om ni ville sia om mig också. Vad visar era kristallkulor?
Nu skuttar jag till Striketeams tråd och håller mig till just DEN och ska min själ i mig inte låta Rick förleda mig att surra om nåt annat .... *skratt* [Inlägget ändrat av Elisabet 2004-12-04 12:35:59]
darling:långt ljust hår,ca: 161,5cm lång, blå ögon. mkay marre:långt mörkt hår, bruna ögon, runt medellängd (för sin ålder). Elisabet: tänk om jag är pytteliten och har komplex för min litenhet..............fast det är jag inte. Jag är längre än du tror.
"Santa is very jolly because he knows where all the bad girls live" -Dennis Miller
haha, Rick är ju för härlig ... 161.5 !!! här var det på millimetern. Men nu är det så att bara för att man är pytteliten, dvs, om man är 24 år som du, så skulle jag inte tycka att det vore nåt problem. Nåt negativt. Det är du som lägger in den betydelsen. Har du inte sett filmen "The Station Agent" ?
Ja, min kristallkula visar så mycket fel, så jag får åka in till stan och byta ut den. Bums. Undrar om garantin gäller.
Nej, jag menade OM du hade varit 140 cm ... och är 24 år .. så hade du ju trots allt varit rätt ... kortvuxen. Hur lång är du då ? Över 1.90 ? Basketspelare, kanske.
Ja du Rick du har några rätt och några fel,hur gammal tror du att jag e föressten,kan du se det...men om jag får ta fram mina synska förmågor igen tror jag att du är 24 lite över 1.81,brunt hår,bruna ögon så har jag rätt....
Och det var den bästa kommentaren i det här forumet