Forum » » Filmdiskussion » Elisabet - Cold Comfort Farm   Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.        Elisabet - Cold Comfort Farm 2004-12-04 15:47:18
Registrerad: 2004-02-04
Elisabet, för länge sedan rekommenderade jag dig den här filmen, eftersom du, liksom jag, gillar engelska komedier. Har du inte sett den ännu, så MÅSTE du se den i natt eller banda den!! Den är underbar! Romantisk, rolig, underfundig. En engelsk produktion av bästa sort. Hör av dig och berätta vad du tyckte.

2004-12-04 16:01:57
Registrerad: 2004-03-02
Ted: DU ÄR BARA SÅ UNDERBAR ! Tack. Jag ska se den; jag tänkte på det när jag bläddrade i tidningen. Just nu bakar jag lussekatter. Degen är  a s t r o n o m i s k t   stor. Tänk, om alla trevliga filmpunkte-pratare varit här, så hade ni fått alldeles ljumma lussekatter och så kunde vi ha surrat film och sagt "va ? men ser du ut så DÄR ... ! det hade jag aldrig trott !"

Men jysses, den börjar tio över ett, då får jag se till att ha laddat videon, jag har en benägenhet att somna i soffan.

[Inlägget ändrat av Elisabet 2004-12-04 16:03:08]
  2004-12-04 16:07:48
Registrerad: 2004-02-04
Åååååååå, vad gott med nybakade lussekatter! Är du en sån där pysslig husmor när det närmar sig jul? Jag får bara ångest och handlingsförlamning... Ladda videon, för jag tror verkligen att du kommer att gilla den. Och den tåls att se flera gånger. Jag har ju en teori om att man inte sett en film om man bara sett den en gång. Så somna gärna på soffan, och se fortsättningen i morgon.

2004-12-04 16:13:36
Registrerad: 2004-03-02
Jo, men jag ska försöka att se den, annars spelar vi in och ser i morgon.
Nä, jag är tyvärr ingen pysslig husmor, men jag ÖNSKAR att jag vore det. När barnen var små, bakade jag bara det nödvändigaste. Min mamma var inte heller nån sån där pyssel-gullemamma. Kanske går det i arv.
Men numera ..., tycker jag om att göra det mysigt, så jag har köpt hem glögg (ljus) och nötter och ska bjuda på det nybakade och tända ljus och sånt.
Men jag är en bra MORMOR, det brukar Emma, 7 år säga. Vi läser supermycket hittapåsagor och åker till en skärgårdsö varje sommar, hon, lillebror Emil, 5 och så jag. Då badar vi hur mycket vi vill (dom vill) och det är bara som bäst.

2004-12-04 16:27:53
Registrerad: 2004-02-04
Vad skönt att höra att det är fler än jag som prioriterar mysighet. Det är det viktigaste. Men jag måste ju fortfarande köpa julklappar och sånt. Jag har börjat med en "dumhet" att köpa julklappar till alla gudbarn (9 st) och det kan man ju inte sluta med hur som helst. I år har jag bjudit hem alla föräldrar och gudbarn på glöggfest, för att jag ska få eld i baken och ta itu med städning och julpyntning. Levande ljus, glögg, mmmmmmmm...... När är det dags? Hur lång tid tar det att åka från Göteborg hem till dig...?

2004-12-05 21:32:19
Registrerad: 2004-02-04
Elisabet: Jag tänker inte förpassa dig till något mörkt hörn i mitt liv, bara för att du inte gillade den här filmen! Jag trodde att den var som klippt och skuren för dig, men där hade jag fel. För mig är det ändå en av de gladaste och mysigaste komedier jag vet.

2004-12-05 21:36:24
Registrerad: 2004-03-02
NIO gudbarn ! Å, vilket gott betyg åt dig som medmänniska ! Jag har bara ett, lille Franz i Danmark, men det är inte det sämsta.
Från Göteborg tar det .... ja, vad ska vi tro ... fyra timmar kanske ? Det blir som bäst. Åker du till Hbg går det snabbare, dit ska jag imorgon igen, för på tisdag har jag tandläkaren. Huvva.

2004-12-05 21:44:03
Registrerad: 2004-02-04
Ta med dig ett par lussekatter till tandläkaren, så kanske han/hon inte tar i så hårt.
Vem vet, en vacker dag är jag på väg ner mot skånetrakter, eftersom vi har många kunder därnere och då kanske jag poppar in i din butik och säger Hej! (Fast jag hittar väl inte dit, förstås..)
Vem vann på Geni igår? Jag gissar att du blev Stormästare!

2004-12-05 21:46:36
Registrerad: 2004-03-02
Haha ... det var oavgjort efter två första ronderna .., sen blev det ... femton-femton (jag skötte poängräkningen) då hade jag VÄGRAT att sluta förrän vi kom lika ..., sen glömde vi bort att ta det sista och avgörande partiet.
Himla roligt är det.
Jag har en egen liten hemsida, jag ska säga till när jag får bilder från Den Stora Drabbningen, kan du få titta in lite och provs-sitta i soffan.
Det är ju självklart att du är välkommen !!

2004-12-05 21:51:37
Registrerad: 2004-03-02
Ted: skicka mig din mail-adress, om du vill, på
elisabet.nilsson@comhem.se

så får du min hemsida-tjosan, där får du se precis.
Om du vill.

2004-12-05 21:51:40
Tack!
Jag ser fram emot bildbevis.

Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.