Notera att detta endast bör läsas av dem som inte har något liv, följer serier som O.C. och är allmänt ego och ytliga. Okej, då kan jag börja. Äntligen, äntligen, äntligen kan du få dig ett alldeles eget artistnamn. På http://www.handbag.com och klicka vidare till Entertainment. Mitt blev Celestine Zelon. Det kan jag leva med. Vad blev ditt? [Inlägget ändrat av Darling 2005-06-15 21:41:48] |
Hahaha, det var rätt kul. Numera heter jag Hank Foo Foo! Låter som en karaktär i en Tarantino-film... Provade några till och fick fram Hennessy Cream, låter rätt inbjudande, typiskt glassigt strandraggarnamn... Annars kan man ju ändra det till Hennessy Dream, för kvinnor med exklusiv smak. ![]() [Inlägget ändrat av The_Dude 2004-12-04 21:39:24] |
Ja, jag heter fr.om nu miss Emerald Berk. Bara så ni vet. ![]() |
Jag fick namnet Lexus Marvelous. ![]() |
Jag blev Ray Stardust. Låter som en äkta playboy, tycker jag ![]() Det kunde varit värre. Trodde det skulle bli Rufus Gayporn eller nå´t liknande. "Santa is very jolly because he knows where all the bad girls live" -Dennis Miller |
Rufus Gayporn skulle vara passande partner till Gaylord Focker...![]() |
Och Pamela Martha Focker. "Santa is very jolly because he knows where all the bad girls live" -Dennis Miller |
Jag heter fr o m nu Tinkel Petal! |
Call me Merwyn Zorbo! ![]() |
Den var rolig , mitt namn blev Popette Thorn. Blanda inte i mig i vårat förhållande- Yrrol |
Popette ..., välkommen på lussekatter, det finns till dig också ! |
HOHO , tackar Blanda inte i mig i vårat förhållande- Yrrol |
Gosh, hur har jag kunnat missa denna skojjiga tråd, undrar Tallulah Ribinisi. ![]() __________________________ "Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift. That's why it's called the present." |
Lexus Cream.. låter mer som en porrskådis än en artist.. ![]() __________________________ ”Jag ogillar dina åsikter, men är beredd att dö för din rätt att få uttrycka dem.” -Voltaire |
Caesar Earnt ....va låter de som??vet inte __________________________ Skräck äger!!! IFK Norrköping äger upp te allsvenskan iår för oss!! Vi älskar Peking! Hata Rasism o Nazism!!! |
Mimi Ranchelle.. låter lite gulligt och lyxigt?... __________________________ 'May the force be with you' |
Just nu läser du Studd Toogood's inlägg ![]() __________________________ "One Shot" |
Pablo Vim blev mitt. Klicka jag vidare på get another name fick jag Po Windsummer Phoenix Merlot Po Overbite Pablo Bellini Paco Thorn Så det e ju bara att välja och vraka men jag går nog med Pablo Vim.Låter verkligen världsvant och coolt __________________________ Dark,Darkest,Darko |
Emelda Halston, låter fint!![]() __________________________ |
starlene jackly ![]() __________________________ nicole är min bästa kompis ![]() |
HAHA! Jag fick heta "Flutter Overbite"... Jag ska nog inte bli kändis trots allt ![]() __________________________ |
Jag hittar inte Entertainment '![]() __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta [Inlägget ändrat av c00per_91 2006-05-10 17:58:11] |
funkar tydligen inte längre...snyft. __________________________ mad world... |
Går typ inte att gå in på sidan, jävla skit, jag ville också få ett trevligt namn ![]() __________________________ "Tina! Come get some ham!" - Napoleon Dynamite |
Fan! Hade tänkt att kolla i den sidan men den var för fan så jävla fjantig att bara bimbos och fjortisar kan gilla den sidan. Fan vilken jävla bimbo sida. Såg inte så jätte mycket av den men helt rosa gud den handlar väll säkert bara om allt jävla mode och smink. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________________ Hi i'm Chucky. Wanna play? http://www.thering-themovie.com/main.html |
vadå äre nå fel med rosa lr ? ![]() __________________________ |
. Nej det är väl inget fel med rosa även om jag inte gillar färgen så mycket. jag menar bara att sidan var så himla fjantig kolla in de här BRA sidorna så förstår du vad jag menar. http://www.thering-themovie.com/main.html http://www.sonypictures.com/movies/exorcismofemilyrose/site/ http://www.bloody-disgusting.com __________________________ Hi i'm Chucky. Wanna play? http://www.thering-themovie.com/main.html |
jaa . men d är å tråkigt om alla sidor ska va svarta o tråkiga . __________________________ |
Det är ju de svarta sidorna som är roliga! Gilar du inte monster och spöken och sånna figurer eller? Har du ens kollat in sidorna? __________________________ Hi i'm Chucky. Wanna play? http://www.thering-themovie.com/main.html |
Skaffa helgon.net, där kan man både ha grå och rosa bakrund, så blir ni båda nöjda ![]() __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
HA ha jätte kul cooper. Men tack för tipset![]() __________________________ Now choose to join us or go straight to Hell!! http://www.thering-themovie.com/main.html |
Ofta det spelar roll vilken färg sidan har? Innehållet är snäppet viktigare tycker jag iallafall.. __________________________ Kalles |
Rosa är faktiskt en fin färg... __________________________ "Tina! Come get some ham!" - Napoleon Dynamite |
Kalles: Tycker du att en spöksida skulle passa med en rosa bakrund? __________________________ Now choose to join us or go straight to Hell!! http://www.thering-themovie.com/main.html |