Om jag fick önska mig vad som helst så skulle det vara att få träffa Pete Doherty. Lite svårt att slå in honom bara... Nej, men okej jag ska vara realistisk. Det jag önskar mig mest är Libertines special-DVD. Hoppas att tomten tycker att jag har varit snäll i år!
... hmmmm ... vad vill jag ha, jag som inte vill ha några julklappar ...., jag har önskat mig enbart fotografier av mina barn, inte några märkvärdiga, bara nåt att sätta inom glas och ram och titta på och bli varm inombords av. Nåt sånt.
Å, det låter härligt Pedda. Jag tänkte på samma sak. Och julstämning för mig vore att sitta i en stuga nära havet med eld i öppen spis .., god mat ., gott vin .., tända ljus .., härlig musik .., en katt som sover i mitt knä och en hund med nosen instucken i buken .., så där så man ser hur den kurat ihop sig ... ja, det vore nåt det.
... och Rick mopsar sig som vanligt .... (men jag gjorde ju tidigt klart att detta var inte en film-länk, jag var bara lite surr-sugen med filmvännerna ..., du anar inte så mycket vi har pratat som inte varit film-relaterat .., håhåjaja .., i påskas var det hur mycket som helst, t.om. hur vi ville ha äggen kokta ! det du ....)
Vi i våran familj så ger vi inte julklappar till vuxna, bara barnen. Men skulle jag absolut välja, dvd-boxen extendet verisonen om Härskaringen-triologin, ett måste i min hylla.
Nä, jag har glömt bort dem. Helt och hållet. Men jag ska. Fast först Sömnlös i Seattle, som börjar om exakt fem minuter. Jag har ändå inget annat att göra.
Pillan: vilken bra idé .., nu vet jag ska vad jag ska önska mig nån jul ...., en cd-box med Mike Leighs filmer. För övrigt hälsar min lilla gula undulat, den jag fick av grannflickan som inte uthärdade längre, till er alla. Den är inte ett spår intresserad av film, bara av sin egen spegelbild. [Inlägget ändrat av Elisabet 2004-12-11 19:02:30]
De friske har många önskningar, den sjuke bara en. Jag önskar mig att bli frisk från vinterkräksjukan. Har vomerat (ja, ni förstår vad det är en synonym för...) hela natten och hela dagen och är helt urlakad och darrig. Be för mig!
"A man's best friend is his mother." Norman Bates, "Psycho"
Usch, vad självisk jag känner mig nu. Allt som står på min önskelista är helt oviktiga saker. Det viktigaste är naturligtvis att man får vara frisk och ha sina nära och kära omkring sig. Jag ska sjunga I Say A Little Pray For You. Hoppas att du mår bättre snart!
Hmmmm, börjar jag ana ett visst mått av tillfrisknande ... ? Tänkte väl det .., jag som suttit och dinglat med småflicksbenen i pingstkyrkan på 60-talet ! Jag har ju liksom vanan inne med förbön. Eller: hade.
You´ve got magic powers, girl! Nu på morgonen har jag lyckats få i mig en halv kopp blåbärssoppa och en halv kopp nyponsoppa, dvs. mer än på hela dagen igår. Jag känner mig faktiskt piggare, inte längre halvdöd. Ska åka tåg idag...hoppas det funkar! Tack än en gång för stödet.
"A man's best friend is his mother." Norman Bates, "Psycho"