bloggar på nätet ? (Jomen, det finns bloggar som säkert handlar om film, Rick .... Själv visste jag inte vad ordet blogg var förrän för kanske två veckor sedan och himmel, så roligt .., man kan ju surfa runt hur mycket som helst ! Och OM ni gör det, har ni några favoriter ?
En blogg är som en .... hemsida eller dagbok på nätet, men med den skillnaden att man kan kommentera vad som står där. Många bloggar är politiska, dom läser jag inte, andra är mer som ställen för kluriga tankar .., dom tycker jag om. Det är som en egen liten värld. Kommer man in till en, kan man klicka sig vidare ...., nästan alla har länkar till andra bloggar, det är väl så det sprids .., hur ska man annars veta var dom finns ? Här är en som jag tycker om. Det finns säkert drösvis där människor i er ålder skriver.
Jag brukar inte direkt följa någon blogg men ibland händer det att jag kikar in på några. Det finns ett par som jag tycker är rätt mysko... Ta den här till exempel, http://captainhoof.tripod.com/blog/ där en känd skådespelare under pseudonymen Rance avslöjar hemligheter om Hollywood. Några skådespelare som finns på listan över misstänkta är George Clooney, Jim Carrey, Ben Affleck och Owen Wilson. Klura på den ni! Sedan har vi http://www.g3online.org/main.html där en massa folk delar med sig om lustiga historier där Gud ingripit i deras liv. En riktigt weird är http://andykaufmanreturns.blogspot.com/ där någon påstår sig vara den avlidna komikern Andy Kaufman och att hans död bara var ett skämt. Bloggen skulle vara en uppvärmning inför hans comeback men inte ett inlägg har postats sedan i maj. Helsjukt.