Den som läser detta först måste välja mellan 2 alltenativ och sedan själv skriva ... Mitt är Vad skulle du välja mellan att bara få äta bruna böner resten av livet eller att bara få titta på hem till gården för resten av livet.....??????? ![]() Och det var den bästa kommentaren i det här forumet |
Bara äta bruna bönor. Om du var tvungen att välja skulle du... ...ha ordet "idiot" tatuerat i pannan eller alltid tvingas börja en mening med "Idiot..."? |
Börja varje mening med idiot ![]() Att vara Claes eller Kristoffer ![]() Pedda ![]() |
Det får ju bli Kristoffer...för jag skulle ju aldrig välja Claes! ![]() Vad skulle du välja... Se ut som Freddy Krueger resten av ditt liv eller vakna upp i Mondag hela veckan? |
Se ut som Freddy Krueger...! Vad skulle du välja mellan att ... - bo i Karlstad - börja på balett |
Tja, eftersom Kristoffer förmodligen slår ihjäl mig om jag vill bo någon annanstans än i Kristianstad så måste jag välja balett... Om du tvingades välja skulle du... a) tvingas leva om den 23 december för resten av ditt liv b) ha evig halvmeters-hockeyfrilla Inga livlinor accepterade!! /Ollie |
Leva om den 23 december, är det något fel på den dagen? Man kan ju åka utomlands om man tycker det är kallt. ![]() Pulp Fiction eller Reservoir Dogs? |
Hmm...har du missuppfattat grejjen med frågor och svarsalternativ mia_wallace? Att välja mellan Pulp Fiction eller Reservoir Dogs är för mig som att välja mellan en jättebra film och en jättebra film... ![]() ___________ Hank Foo Foo |