Forum » » Filmdiskussion » Kabel snubben   Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.        Kabel snubben 2005-01-11 22:26:48
Replica
Registrerad: 2004-12-05
Jag förstår inte. Varför säger dom flesta att "The Cable Guy" var filmen som nästan sabbade Jim Carreys karriär? Personligen tycker jag att den är hur bra som helst, jag har en teori; dom flesta tror nog att det skulle vara en komedi och att Jim skulle "pajasa" sig som vanligt, typ som i "Dum & Dummare" och satt o vänta på alla "clown-scener" typ...han spelar huur bra som helst,den där ensamma sjuka typen som desperat letar efter vänner. Heller förstår inte folk rollen han spelar liksom, jag kan inte lista ut hur den fått så dålig kritik. Ja ja jag tycker den är mästerlig och det står jag för! Någon annan som har nån teori eller liknande?

Maybe, for once, someone will call me "sir" without adding: "you're making a scene"
  2005-01-11 22:44:03
Angelus
Registrerad: 2004-03-12
Själv tycker jag att The cable guy är Jim carreys bästa film och filmen är ett mästerverk......

//Angelus
  2005-01-12 08:06:44
Regi_Joel
Registrerad: 2004-09-04
Håller med, dig det är nästan den bästa film tycker jag, han är lite "sjuk" tycker att den är bättre än dum dummare

Jag är medlem på Voodoofilm
  2005-01-12 08:39:46
Olofsson
Registrerad: 2002-11-25
Filmen är enormt bra, ja. Kommer ihåg då jag och tre kompisar, en killkompis och två tjejkompisar, skulle se filmen. Jag och Lucas skrattade ihjäl oss medan tjejerna inte förstod något. Inget ont om tjejer vill jag nu framföra, det jag menar är att vissa troligen har svårt för filmen, medan vissa älskar den, en anledning kan nog vara som du säger Replica, att den avskiljer sig från hans förra filmer.

2005-01-13 20:31:27
mkay marre
Registrerad: 2004-11-08
Håller med,Han är grymt bra i den   absolut en av hans bästa.

Och det var den bästa kommentaren i det här forumet
Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.