Jag skriver det här med vetskapen att jag förmodligen kommer bli hatad av Filmpunktens samtliga manliga medlemmar, men jag måste få ett svar på det här mysteriet. Vad, exakt vad, är det ni och fellow Kirsten-beundrare ser hos henne? Jag har läst era tidigare hyllningar av människan och jag fattar fortfarande inte grejen. Hon ser ju ut precis som alla andra, fast fulare. Att hon dessutom har mage att leka med en sådan toppenkille som Jake Gyllenhaal ställer henne inte i bättre dager hos mig. Och har ni sett de senaste bilderna på henne där hon bolmar och ser allmänt risig ut. Hon är inte bohemchic! Snälla, förklara för mig. Jag ber er.
Att förklara något som för mig är helt självklart är ju rätt svårt. Se på henne bara. Perfekt kropp och perfekt ansikte. Hon är både söt, sexig, charmig och vacker.
Jag har märkt kvinnliga vänner som heller inte fattar vad jag ser i t ex Dunst eller Leelee Sobieski. Det roliga är att när man även nämner att man tycker Pamela Anderson eller Carolina Gynning är vackra blir de också tokiga, men då på ett helt annat sätt. De verkar som om tjejerna får inte se ut som "the girl next door", men samtidigt får de inte se ut som silikonbimbos.
Så... vem får man egentligen tycka är vacker i era ögon? Måste man verkligen jämt nämna Julia Roberts, Halle Berry, Charlize Theron eller Catherine Zeta-Jones?
Haha, jag sitter här och skrattgråter åt det du har skrivit, Wildpalm. Självklart får du tycka att Kirsten är kvinnan i dina drömmar utan att ständigt behöva bli ifrågasatt. Märker själv det här när jag nämner killar som Pete Doherty och Julian Casablancas bland vänner. De blir som hökar och tillbringar kvällen med att försöka omvända mig. Jag lovar, det slår aldrig fel. Men de här grabbarna är perfekta i mina ögon, precis som Kirsten är för dig. De flesta verkar nämligen, av någon underlig anledning, tycka att de är sunkiga, fula, äckliga, patetiska. Vilket jag inte alls kan förstå. Okej, okej... På ett vis kanske de har en poäng. Men om man ser bortom drogerna och den minst sagt osunda livsstilen så har ni två helt underbara killar. Om ni inte vet vilka de är kan ni ju alltid googla dem eller något. Whatever. Så, vad jag vill ha sagt är att det är helt okej att digga Kirsten och Co. Jag lovar härmed att aldrig mer tracka en kille som gillar Kirsten. I evighet, amen.
Syftar du på mig nu, eller? Jag kan inte påminna mig att jag någonsin har kritiserat Kirsten som skådespelare. Som jag sa tidigare, hon är helt okej. Jag ville bara få svar på frågan som jag ständigt grubllar på: Vad är så speciellt med Kirsten Dunst? Jag har fortfarande inte fattat det, och kommer väl heller aldrig att göra det, men om någon nu vill digga henne, well, enjoy. Jag lägger ner stridsyxan.
Tycker Kiera har en mer personlig stil och gör mer ovanliga roller,det gör henne sötare och snyggare i mina ögon,men Kirsten är inte ful.
Tänkte bara på vad vild palmen sa om att ,måste man alltid säga namn som Halle Barry och Charlice Theron som om dom va dom vanliga,Kirsten ser ju precis likadan ut som dom,hon sticker ju inte ut ut mängden direkt.
Och det var den bästa kommentaren i det här forumet
Det är ju massor av olika anledningar till varför man gillar ett utseende. Wildpalm har ju en poäng med "the girl next door" är de som man igentligen tycker är snygga. Vad jag menar är att det verkar finnas en regelbok på vad som är skönhet och vad som inte är det. T.ex. såg ett program på 5:an där de sökte medeller, dessa modeller var mellan 14 och 18 år, det var en 16 årig tjej som var jättesöt och hade en vältränad kropp, hon både red och simmande. Vilket hade resulterat i en otroligt bra hållning och hon hade en del muskler. Men det gillades inte av agenturen som tyckte att hon var för stor och frågade till och med föräldrarna om de kunde få henne att sluta med idrott. Jag blev helt förvånad! Hur kan det vara fel att ha ett vältränat och sunt utseende?!?
Själv var jag också förundrad över hur mina jämnåriga klasskompisar kunde tycka att Kiefer Sutherland var den snyggaste killen i hela världen när vi gick på högstadiet. Och räligt tallat: Jag fattar det fortfarande inte!
I övrigt är Lisa Miskovsky den vackraste kvinnan i världen. Men även Maggie Gyllenhaal har ju sina vackra sidor...
Jag såg samma program som dig och blev lika bestört över de så kallade experterna som dömde ut tjejen som var för muskulös och hade för tjock hals(!!!) för att kunna bli modell. Om detta kan inte sägas annat än att skönhetsidealen av idag kräver kroppar och ansikten som inte finns i verkligheten. Jag får ont i själen när jag tänker på alla fina tjejer (o killar) som mår dåligt över sina utseenden bara för att de försöker passa in i absurda mallar...
jag håller fullständigt med er båda två,men sammtidigt är det vi vanliga människor som ser felen och brister på de som inte ser perfekta,man dömer fast man inte vet om det. även fast man inte säger det,säger inte att alla tänker så, men tillexempel på alla våra undersökningar här på filmpunkten om snyggaste skådisar medmera,de flesta är upprepade namn och med idealiska utssenden....man har blivit en del av all hysteri av hur den parfekta och snyggaste idealiska människa ska se ut...och det är synd.
Och det var den bästa kommentaren i det här forumet
kirsten ser ut som ne helt vanlig söt tjej men keira har ett annorlunda ansikte. men alla fåt rycka vad dom vill!.Men inte säga att nån e ful bara för att man inte ser ut som en modell