Jag vet att denna disskussion har varit uppe innan men ville bara skriva att jag älskat serien om Angel. Vet nån hut läånge serien kommer att hålla på? Vore kul att veta det så att man inte bara väntar uppe å så kommer inte serien... Hoppas den fortsätter ett bra tag till ![]() ”You think you know... what's to come... what you are. You haven't even begun.” |
Vad jag har hört att tv fyra har bara köpt den första säsongen. Kanske köper kanal5 den som de gjorde med Buffy. Det är det ända jag vet, får hålla tummarna, jag gillar ocså Angel. |
Man kan väl köpa själv annars eller? Put some excitement between you legs, ride a horse. |
a man kan köpa den själv om man är stenrik eftersom alla säsonger är ganska dyra. Dessutom är det roligare att titta direkt på tv istället för att ha det på dvd/vhs. hoppas iaf att serien fortsätter för den är den bästa i klass med Buffy. __________________________ ”You think you know... what's to come... what you are. You haven't even begun.” |
Jag har bara sett kanske 3-4 delar av Angel. Men jag är fast! Jag ÄLSKAR den serien. Äntligen en serie som går efter förväntningar, och som är gjord på ett proffsigt sätt, och med allt som jag gillar! ![]() ![]() ![]() __________________________ How's it hangin', death?! [Inlägget ändrat av Totally 2005-02-22 09:20:09] |
såg ud angel från början Totally? synd i så fall för då var den som bäst, men angel var också bäst när han var med i Buffy och Vampyrerna. han är ju såå söööt också!![]() __________________________ ”You think you know... what's to come... what you are. You haven't even begun.” |
Jag behöver inte kolla på Tv för att se en Ängel ![]() Ser ju dig i princip varje dag i skolan =D __________________________ AmoX |
Angel går nu på ztv på lördagar. __________________________ |
jag vet nu att Angel går på lördagar så nu följer jag den. igen. synd bara att avsnitten är från början och inte nya istället. men angel är bra nu också. __________________________ ”You think you know... what's to come... what you are. You haven't even begun.” |