Hej jag har köpt en dvd spelare med 5,1 utgång & jag har ljudingång på förstärkaren som då ska ta emot ljudet den har lixom inga egna kodare.. Men jag hittar ingen lämplig 6x rca kabel alltså 5,1 kabel antingen är den för skräpig eller för dyr som kostar ca 1000kr.. skulle uppskatta om ja kunde få lite hjälp med den här frågan.![]() __________________________ Gillar film kvällar! |
Hej, Förstår inte riktigt hundra hur du menar. Du har en DVD-spelare med en RCA-utgång och en förstärkare med en RCA-ingång och ska koppla ihop dessa men är osäker på om "5,1-ljudet" kommer med? Eller? Artikelnummer 056199 på Netonnet (sök i sökrutan på www.netonnet.se ) kanske skulle vara något? Kostar 19 kronor och är 1 meter. __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, chefsredaktör Filmpunkten [Inlägget ändrat av Kristoffer 2005-02-02 21:33:14] |
förstärkaren är analog så ja ska ha nån typ av 5,1 kabel men ja vill ha en prisvärd kabel som inte är skräp men ändå bra vill förstås inte betala mer än nödvändigt är lixom lite onödigt att betala typ 1000kr för en kabel efterssom förstärkaren är lite gammal den kan endast ta emot 5,1 ljud det är en gammal sony från 1998 på 5x 100 watt.. så tror nästan det är nån form av rca x6 kabel ja ska ha men har bara lite svårt att välja.. Ja ska kolla på det du tipsade om från netonnet..![]() __________________________ Gillar film kvällar! |