Vilken är eran bästa parodi ? Själv så tycker jag Top Secret är den bästa. __________________________ |
Mel Brooks "Det våras för Frankenstein" & "Det våras för Stumfilmen" är självklart dom bästa filmparodierna... Dom e KULT. bra ämne __________________________ Vini, Vidi, Vici Jag kom, jag såg, jag segrade |
rocky horror picture show, e ju lite av en parodi, den e bra ![]() __________________________ -Om du tror att du vet allt är du dåligt underrättad- |
Scary movie filmerna är också roliga parodier __________________________ |
Titta vi flyger (1), Hot shots 2 och Naked Gun (1) är mina favvosar. __________________________ Vatten urholkar stenen. Skitsnack urholkar hjärnan |
Ghetto Blaster __________________________ "Once a boy becomes a man, he´s a man all his life, but a woman is only sexy until she becomes your wife" - Al Bundy |
Men In Tights är den rioligaste parodin iaf jag garvade in princip genom hela filmen __________________________ "Your friends have a high mortality rate" |
Airplane! __________________________ "In nomine patris, et filii et spiritus sancti" |
Scary movie 1 & 2 och Det våras för Frankenstein! __________________________ |
How High vet jag inte om man kan kalla parodi, men sjuk det är den =) __________________________ "If I could only have one food to eat for the rest of my life? That's easy. Pez. Cherry flavor Pez. No question about it" |
Det våras för Sheriffen är underbar...mer än en parodi.. __________________________ Ju mer filmer man ser ju kräsnare blir man!! |