jag söker en film som jag inte vet vad den heter på svenska eller engelska men på spanska heter den COMO EL PERRO Y EL GATO! filmen är amerikansk och detn gjordes någon gång i 80-talet. Jag vill jätte gärna veta vad den heter på engelska så att jag kan hitta den. __________________________ |
Jag vet att perro betyder hund på spanska, så lycka till. __________________________ |
Hejsan! Kan det vara http://akas.imdb.com/title/tt0083715/ ? __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, chefsredaktör Filmpunkten |
Como= Vad Y=och El perro= Hunden El gato= Katten Så jag skulle kunna tänka mig att den heter: "En hund och en katt", någonting liknande. __________________________ /Shining_pearl_ |
Jag skulle tro att "como" i detta sammanhang är "som"...dvs att titeln lyder "Som hunden och katten" på svenska, men en mera för-svenskad översättning borde bli "Som hund och katt"...Kanske, kanske inte. __________________________ |
tack allihopa för hjälpen, kristoffer hade rätt. det var den filmen med bud spencer jag sökte, alltså cats and dogs. tack __________________________ |