Nu ska vi se här, ska kolla på Crokodile Dundee 2 och Boy's Don't Cry. Och ja, jag gillar krigsfilmer.. det borde du ju veta, det har jag sagt innan __________________________
Put some excitement between your legs, ride a horse.
Hejsan! Idag har jag varit och köpt två filmer. Sagan om de två tornen, Sagan om Konungens återkomst och en Nick Nolte film, The Good Thief. Jag ska åtminstone se Nick Nolte filmen ikväll. __________________________
Jag får ju det till 3 filmer men men =) Är du förresten inte i lite fel forum? Eller du vill bara upplysa oss tjejer om vad du köper för film? Försöka imponera? __________________________
Put some excitement between your legs, ride a horse.
Oj då, Jag har väl lite klumpiga fingrar. Shining frågade om man skulle se nån film ikväll (egentligen frågade hon dig) så jag passade på att svara då. Jag tyckte de passade att säga vad man köpt för filmer eftersom man ska se en av dom ikväll. __________________________
Ja, jag vet att hon frågade mig och ni fortsatte den diskussionen. Jag kan läsa :p Då får du ju upplysa oss (eller mig) hur filmen var sen med. __________________________
Put some excitement between your legs, ride a horse.
Nej, det går bra att du bara upplyser Shining. Jag har ändå aldrig hört talas om filmen du ska se Eller så har jag redan sett den... __________________________
Put some excitement between your legs, ride a horse.
Det är bara det, jag vet inte om jag har hört talas om den eller inte. Jag vet inte om jag sett den eller inte. Men jag tror jag har det, annars har jag sett en film som har typ likadan handling.
Jag kan förövrigt ha sett filmen innan jag blev intresserad av film och därmed glömt allt sedan. Det har hänt förut För att ta ett ex så vet jag att jag sett Gilbert Grape, men jag kom inte ihåg titeln förrän några månader sen och kommer inte ihåg någonting i filmen... __________________________
Put some excitement between your legs, ride a horse. [Inlägget ändrat av Shadowfax 2005-10-01 17:09:50]
Jag vet inte vad filmen med ungefär samma handling heter. Jag har inte sett den sen jag blev intresserad av filmer, jag kommer bara ihåg den i mitt undermedvetna eller nåt .. tyvärr. (Jag vet inte vad den liknande filmen heter eftersom jag inte vet om det är den du ser heller.... osså ändrar du inlägg din knas)
Ja, jag ska se de två filmerna yes. __________________________
Put some excitement between your legs, ride a horse. [Inlägget ändrat av Shadowfax 2005-10-01 17:13:58]
För en stund sedan så blev jag sur men sedan så tänkte jag på det du skrev en gång att jag inte ska ta dina inlägg så alvarligt. så så, Du är förlåten. Freinds Again! __________________________
Ja´.. och jag måste verkligen vara puckad ibland alltså.. man missförstår så lätt, sorry mod. Jag skojade bara med dig.. jag är inte så taskig att jag går o säger till folk att de är tröga... bara när jag är arg __________________________
Put some excitement between your legs, ride a horse.
Tack, det var gott. Ska du/ni se någon film idag då? Jag ska se "Medicinmannen" ikväll, men innan den ev. "Vertigo". Förresten, har du/ni betygsatt alla filmer ni har sett? __________________________
Jag tror inte att jag ska se nån film idag. Jag ska se på medicinmannen ikväll jag också. Jag tyckte att första avsnittet av det var ganska bra. 24 kommer efter medicinmannen som jag ska se på men det ska jag banda in så att man kan se det imorgon istället. Någan av er som tittar på 24 då? __________________________
Jag ska se Medicinmannen jag med. Missade den första delen, men kan ju hoppa på andra istället. Jag har inte betygssatt alla jag sett, långt ifrån.. kommer inte ens ihåg alla Men sånt är livet. Hm, Boy's Don't Cry var bra.. fast min kompis hade sagt att det var en film man kunde gråta till.. usch vad känlig hon måste vara.. Tittar inte på 24.. tittar endast på Buffy och vampyrerna, Lost (som jag tyvärr missat alla delarna av nu) och ibland That 70's show. Nåt för er? __________________________
Put some excitement between your legs, ride a horse.
Nej, att gråta till den var väl lite att ta i kanske.. Nej, kollar inte på någon av de serierna heller. Det var länge sedan jag följde någon. Kollar på amerikanska såpaserier ibland på jobbet om det inte finns nåt att göra dock, bra tidsfördriv, men bra är de inte.. __________________________
Ja.. alla inlägg försvinner.. har det varit fel på filmpunkten? Har inte jag märkt Nej, jag tittar inte på många dokusåpr faktiskt.. eller jag följer inte dem, men jag kan titta lite då och då.. då är det Idol, Do you think you can dance (eller liknande) och ja.. jag vet inte.. olika.. själv då? __________________________
Put some excitement between your legs, ride a horse.
Tja, inte har jag sett på nån super bra film dierekt. The Good Thief var ju ganska bra med en gammal Nick Nolte i Huvudrollen. Den stackarn börjar bli gammal och gaggig, men han är bra som vanligt. Jag har inte sett så många filmer med honom. __________________________