Hej! De va tråden "vem gillar ni mest på filmpunkten?" som fick mej att börja fundera lite över dehär. Alltså känner folk faktist varann här på filmpunkten? Själv känner jag ingen på filmpunkten och det är ju inte precis lätt att lära känna folk heller då nästan ingen skriver nåt om sig själv och det inte finns typ gästbok eller privata inlägg eller nåt sånt... Man startar ju inte gärna en tråd som heter "Hej *nåt namn*, vem är du?" eller..? Alltså jag tycker folk borde skriva lite mer om sig själva, eller lägga in en bild eller nåt iallafall och att det borde finnas gästbok, så att man kan skriva typ privata inlägg åt folk! Nån som håller med?! ![]() __________________________ -Om du tror att du vet allt är du dåligt underrättad- |
Vad jag vet finns det redan en tråd om gästböcker. Det står i stort sett att de som vill bli kontaktade, har lämnat ut sin e-post. Om inte det svaret duger, tror jag att Kristoffer är så snäll och berättar för dig vad exakt du vill veta. Det finns ju vissa personer som berättar om sig själv på profilen? De som inte gör det tycker väl inte det är nödvändigt. Jag känner inte en enda, jag skulle möjligtvis vilja det, men whatever. Det är inget måste.. __________________________ Put some excitement between you legs, ride a horse. |
Tja, om inte annat kan vi ju alltid fråga varandra om, eh, varandra i den här tråden. Vill ni veta något om mig är det bara att go ahead eller mejla mig. Jag älskar frågor så fråga på bara! [Inlägget ändrat av Darling 2005-02-09 19:50:33] |
Shadowfax: Jo jag vet, det finns en tråd om gästböcker, men jag tror inte nån orkar läsa den, alla vet ju ren vad som står där så jag tänkte att jag nämner dedär med gästböcker i en annan tråd oxå, sådär bara apropå nåt annat jag skriver! Min "huvudfråga" i inlägget var ju nog ifall folk känner varann här på filmpunkten! jag fattar bara inte grejen med dendär tråden (vem gillar ni...)... (Vem bryr sej om vem som är mest omtyckt då man ändå inte känner personerna eller vet vilka de är?!) Jag kanske inte formulerade frågan tillräckligt tydligt... Alltså, vilka på filmpunkten känner varann eller känner ingen någon annan (sådär på riktigt)? __________________________ -Om du tror att du vet allt är du dåligt underrättad- [Inlägget ändrat av iidann 2005-02-09 21:45:48] |
darling: jaaa ![]() __________________________ -Om du tror att du vet allt är du dåligt underrättad- |
känner ingen här,och tycker inte att man behöver peka ut nån som är bättre än andsra,men det kan ju va kul att få uppskattning och och se att nån läst nåt av en. __________________________ |
... men det är väl mera så här .. att somliga känner Kristoffer och bor inom samma område .., ja, dom känner säkert varandra, om det är sånt du undrar om. Andra har kanske varit här inne relativt länge och man har surrat sig igenom massor med trådar och frågor och tycker sig till slut ha fått en liten bild av den människan, som dessutom kanske inte stämmer ett enda dugg. Jag tror att det mer är så. Man prat-känner varandra via filmpunkten. ![]() __________________________ |
Jag håller helt och hållet med dig iidann! Tycker oxå att det skulle vara kul att känna någon person här, vilket jag inte gör. Jag har inte varit medlem här så länge så ibland känns det som om jag är en inkräktare bland trådarna.. Att man skulle ha en egen gb tycker jag är en bra idé. ![]() __________________________ Be exellent to each other and party on, dudes!! [Inlägget ändrat av Totally 2005-02-13 07:36:32] [Inlägget ändrat av Totally 2005-02-13 07:37:15] |
Jag känner väl några st här, bland annat Kristoffer och Olofsson. __________________________ Pedda ![]() |
Jag känner två medlemmar här: nanny52 och mosaik. __________________________ |
Jag känner ingen här på filmpunkten. __________________________ |
Jag kännde en kille här fast han va inte seriös. Han hette ralle. Fast jag skulle vilja träffa Miss Ljung ![]() __________________________ ''My name is Bond, James Bond" |
Känner ingen heller. Har tillräckligt med vänner utanför Internet. __________________________ |
Jag känner några här från "verkliga livet". Det är: tosla-barndomsvän men ack sån dålig filmsmak hon har![]() Life_is_so_blue samt självklart Robert_Eriksson. ![]() __________________________ [Inlägget ändrat av Shining_pearl_ 2006-03-03 14:06:16] |
Bara jag som är mobbad på här och utanför inga vänner stackars mig ![]() __________________________ Fly fatass fly |
Ingen är mobbad här inne. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Jag känner inte heller någon här. Inte vad jag vet iaf. Men för att få nya vänner så måste man tydligen atningen ha stenkoll på alla filmer, eller saå måste man vara sådär jävla rolig >__< Gah. Ge mej en vän? ![]() __________________________ o_O Something's wrong with you |
Nä jag är för snygg för att ha vänner på de här stället __________________________ // |
AHAHA. Den där var ju rolig ^^ jonte02, snälla, jag vill inte bråka, MEN, jag är ju lätt hetare än dej ![]() __________________________ o_O Something's wrong with you |
o_O: No way man. Jag har inte stenkoll på alla filmerna, och jag är inte heller jävligt roligt, men jag har fortfarande vänner. Så låt oss få några diskussioner med dig så vi vet var du står. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Tyvärr lider jag av samma dilemma son jonte02, så jobbigt alltså? ![]() __________________________ cstroMANIA |
o_O>> Haha ja du har ju din åsikt och som tjej lär du får allt stöd också. Jag gör inga desperata försök att klämma in mina tuttar i bilden iaf. Dessutom är dom större än dina, stenhårda dessutom ![]() __________________________ // |
jonte: du fick gärna ta av dig tröjan och visa. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Yeah, du ser ju riktigt foxy ut på bilden jonte02... bandana och hela kitet. Riktigt retro.. kör du moppe också? har easyrider som favvofilm och burnouts vid ortens "kiolla" som största intresse? Raggar du tuggumitjaskande småbrudar och dricker lättöl som du har snott från farsan vid veckosluten? HAHA! Så otroligt mycket man kan läsa från folks utseende... Eller är det jag som är fördomsfull? __________________________ Shit don't happen to me - I happen to shit. Unknown |
Men oj här reagerade vi inte lite överdrivet![]() __________________________ // |
Jag tror det vart en bulls-eye Duskbringer... __________________________ mad world... |
duskbringer du verkar har koll på det där är det så att du i yngre dagar var en sån själv? bara en undran alltså __________________________ Ohh what a lovely teaparty.. |