Hej! Jag är ny här, så ha överseende mad mig Jag undrar om det är någon som vet om Oscarsgalan sänds på någon av kanalerna på Canal digital? __________________________ |
Väkommen! Ett litet tips bara när man är ny är att kolla runt lite... REGLER Forum 1. Skriv en kort rubrik som beskriver innehållet i inlägget. Kom ihåg att inte skriva med versaler då det inte behövs. 2. Påpeka tydligt i rubrik eller i inledningen till ditt inlägg om du ska skriva ett inlägg där du tar upp en avgörande detalj ur en film som du anser personer som inte sett filmen inte bör läsa. 3. Sök i forumet och kontrollera så att det du tänker skriva inte tidigare diskuterats. 4. Håll dig till ämnet. Sedan kan vi fortsätta diskussionen här: http://www.filmpunkten.se/forum_visa.asp?ForumID=3448&Page=1#3516 __________________________ Hank Foo Foo |
Hej! Oscarsgalan kommer som vanligt att sändas i svt1 (eller 2, kolla upp det för säkerhets skull), 27 feb. nån gång vid 04.00 eller 05.00 börjar den. Bara att bänka sig! __________________________ Nosum Pisces. Sum marina biologica. |