dom beter sig ju som tjejer så va kan man begära :p __________________________ störst går först |
Modv: Den mest psykopatiska här är du ;D __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
Dusk: Haha, jomen jag kan ta på mig disken alltså, det köper jag...men jag tänker inte vara någon jävla hemmafru för det. Nu har jag dessutom bytt bild så nu är det slutgnällt, men du hittar väl säkert nåt fel med den också..suck, karlar. __________________________ mad world... [Inlägget ändrat av Replica 2006-05-05 23:48:18] |
c00per: Du måste ju tycka om att jag är psykopat då.![]() __________________________ |
Replica: Inte en hemmafru? Så du är alltså en av dom här uppkäftiga new-age tomtarna, som bara ska vara så jävla anti och vägra ta sin plats i samhället? Att vara hemmafru är inget som man ska se ned på. Att ta hand om barnen och att laga mat är väl lika (om inte fan så mycket mer egentligen) essentiellt för vår överlevnad som nåt jävla nio-till-fem-kneg på ett kontor nånstans? Eller hur? Am i wrong? Am I wrong? Så du får nog bita i det sura äpplet, Replica, och ta din plats framför spisen, medan farbror Dusk är ute och förtjänar vårt levebröd. __________________________ Shit don't happen to me - I happen to shit. Unknown [Inlägget ändrat av DuskBringer 2006-05-06 12:47:13] |
Modv: Ja såklart ![]() __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
Hahaha jadu Dusk, verkar som att du har rätt igen...det är väl lika bra att hålla käften och lystna på dig som är äldre och klokare. __________________________ mad world... |
Brukar Robert Eriksson och Shining Pearl sitta och glo på film tillsammans eller? Ni recenserar ju typ alla filmer samtidigt![]() __________________________ Jag är en gulleplutt hejdå |
Jag tänkte fråga Mr. Blue som är gävlebo om han kanske råkade besöka Gästrike Filmfestival? __________________________ Kalles |
Jag har en fråga till ToxicAvenger. På din sida har du skrivit att du hatar Lepre. Varför är du då kompis med honom? __________________________ I love Mr. Lordi!! He's my god!! Što voljeh tebe ****** http://www.lordi.org/main.html |
För att vi är kompisar irl och han skämtar bara. __________________________ Everyone wants to be found. |
Vad betyder irl? __________________________ I love Mr. Lordi!! He's my god!! Što voljeh tebe ****** http://www.lordi.org/main.html |
in real life ![]() __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. Studenten 9/6-06! |
KatrinaL: Jag tror det betyder eller.![]() __________________________ |
Ok, shadowfax: jag tror att du har rätt. __________________________ |
Jag har en fråga till en medlem här. Mr Blue: Du var väl medlem på Filmtipset också, en liknande sida. Vad heter du där? __________________________ Come out, come out, wherever you are! [Inlägget ändrat av modv0074 2006-07-23 21:30:48] |
Varför fick jag just en deja vu? __________________________ Shit don't happen to me - I happen to shit. Unknown |