Bara och ställa frågor om filmer.. __________________________ Ju mer filmer man ser ju kräsnare blir man!! |
Borttaget. [Inlägget ändrat av Shining_pearl_ 2005-11-27 15:44:41] |
Har över 1000 filmer hemma i hyllan så skulle väl tro att jag sett för många.... Dark Water - japansk skräck Wishmaster - B-filmsskräck Fear Dot Com - Cyber-skräck Nöjd? __________________________ Ju mer filmer man ser ju kräsnare blir man!! |
erik25: Vilken är den bästa filmen du sett då? Och vilken skådis gillar du bäst? Vad för filmer ser du helst? __________________________ How's it hangin', death?! [Inlägget ändrat av Totally 2005-02-22 09:24:30] |
Blood in, Blood out är kanske den vackraste film som gjorts. Se den!! __________________________ |
fillidutt: vad handlar den om då?? __________________________ How's it hangin', death?! |
Okej, ska kolla efter de. Tack för hjälpen! __________________________ Film är roligt! |
Till Erik25: Vad heter Vem spelar den kvinnliga cenobiten i "Hellraiser" och hur känner hon Clive Barker? __________________________ "In nomine patris, et filii et spiritus sancti" |
Är det inte Clare Higgins du menar? Hur dom känner varandra, privat menar du eller? Inte f vet jag...ser på filmer bryr mej inte om "ointresant info", vill du ha ett bättre svar formulera om frågan.. __________________________ Ju mer filmer man ser ju kräsnare blir man!! |
Bästa film..det beror på i vilken sortsfilm du menar, har olika sätt och se det på, drama, action,thriller ,komedi mm. Tom Hanks,Sidney Poitier,Clint Eastwood...Joaquin Phoenix är nog nästa stora skådis har gjort många bra insatser senaste tiden. Robert de Niro håller oxå hög klass. Juliette Lewis är min favorit skådespelerska. Ser helst på Thriller och Drama. __________________________ Ju mer filmer man ser ju kräsnare blir man!! |
Exorcisten är inte riktigt skräck för oss vanligt folk..Ja skulle tro att det är mer en skräckfilm för extremt kristna folk grupper såna som går i kyrkan varje söndag.. För mig var den bara eklig då hon låg å spydde i sängen.. så kom med nåt bättre tack.. Hajen den första gillar ja däremot.. __________________________ Gillar film kvällar! |
erik25: precis vad jag tycker.. Det finns alltid någon bra film i varge genre. Är liksom oxå ett STORT fan av filmer, och kan mycket jag med!! Vi kan kanske byta tips och snacka om vad vi tyckte om filmer vi sett, på msn?!__________________________ How's it hangin', death?! |
Är det inte Clare Higgins du menar? Hur dom känner varandra, privat menar du eller? Inte f vet jag...ser på filmer bryr mej inte om "ointresant info", vill du ha ett bättre svar formulera om frågan.. Känns lite imdb.com över det svaret, känns inte heller som att en riktigt filmkunnig person skulle rekomendera Wishmaster och Feardotcom när det gäller skräckfilm, men det är bar amin åsikt, Over 'n Out!! __________________________ "If I could only have one food to eat for the rest of my life? That's easy. Pez. Cherry flavor Pez. No question about it" |
Till stOojan: imdb.com är säkert en höjdare för dej, själv tittar jag på filmerna läser inte om dom, jag vet flera filmer som 75% av alla här skulle ge en 1 i betyg bara för dom inte fattade filmen, inte för att dom är "korkade" utan dom ser filmen engång å aldrig mer, brukar ge en taskig film en andra och en tredje chans innan jag uttalar mej. Har sett "The Aviator" 3 ggr och den är inte bra iallafall , e det fel på mej eller på "Oscarsjuryn" som ev kan ge den "åretsbästafilm", troligtvis mej... ![]() Nu handlade det om skräckfilmer som har med döden och djävulen att göra....vet väl att dessa filmer jag sa inte är några prisade eller ens några filmer jag tycker va så jätte bra, sa bara några filmer som jag trodde skulle passa som va lite udda. __________________________ Ju mer filmer man ser ju kräsnare blir man!! |
Man skall aldrig förväxla "årets bästa film" och "årests bästa film". Oscarsjuryn brukar dela ut priser till filmer som Titanic, Pearl Harbor och nu troligen The Aviator. Det är inte sånt som jag klassar som bra film. __________________________ |
Ok vem är mickey rourke och vilken film slog han igenom i? __________________________ |
en till då, vem skrev boken till filmen "Fear and Loathng in Las Vegas" i vilken __________________________ |
Johnny Depp är med i? __________________________ |
vem regisserade dellamorte dellamore? __________________________ "If I could only have one food to eat for the rest of my life? That's easy. Pez. Cherry flavor Pez. No question about it" |
Caligula: Den kunde till och med jag! Hunter S. Thompson skrev boken "Fear and loathing in Las Vegas". Han var själv drogmissbrukare och tog sitt liv förra veckan för övrigt... Farligt det där med droger. __________________________ |
Claire Higgins spelade ju för fan Julia Cotton...den kvinnliga cenobiten spelades av Grace Kirby och hon känner Clive Barker för dom är kusiner....du kan ju inte alls allt. __________________________ "In nomine patris, et filii et spiritus sancti" |
Tie-fighter, för och vara 15 år är du störig i såna här sammanhang, många inlägg på dej dessutom, kolla lite mer på film istället för å sitta här och besserwissa.. Verkar som alla här är fjortisar...värsta lunarstorm..måste hitta bättre forum.. __________________________ Ju mer filmer man ser ju kräsnare blir man!! |
Mkej. Fin ursäkt för att du inte kan svara på frågan. __________________________ "In nomine patris, et filii et spiritus sancti" [Inlägget ändrat av tie-fighter 2005-02-28 11:41:59] |
Jag har sett mer film än dig iaf. __________________________ "In nomine patris, et filii et spiritus sancti" [Inlägget ändrat av tie-fighter 2005-02-28 11:42:55] [Inlägget ändrat av tie-fighter 2005-02-28 11:43:03] |
Ingen idé att sitta och bråka i ett internetforum, men man vill gärna "sätta dit" en besserwisser, och erik25 framstod som en sådan när han startade den här tråden enligt mig... Men det kanske inte alls är fallet, utan att han helt enkelt ville dela med sig av sin kunskap!! stämmer detta? __________________________ "If I could only have one food to eat for the rest of my life? That's easy. Pez. Cherry flavor Pez. No question about it" |
Intressant med någon filmkunnig (?) Vilka är dina favoritregissörer Erik25? Bästa film i dramagenren då, där görs ju de bästa filmerna eller i alla fall de intressantaste. __________________________ Om inga dumheter skulle utföras, skulle inte heller något intelligent bli gjort. |
Erik skrev:"kolla lite mer på film istället för å sitta här och besserwissa.." Ursäkta att jag lägger mig i, men vem är det som besserwissar egentligen? Det är ju du som säger att du kan så mycket om film och du har sett mycket, men resten här är bara fjortisar från lunarstorm.. Jag tycker inte du verkar varken mindre fjortis, eller mer kunnig än alla andra här. Och varför skulle "tie-fighter" vara besserwisser bara för att han kunde något som inte du kunde? Bara inse sanningen, du är inte bättre än andra, och absulot inte mindre besserwisser än andra.. Tvärt om! __________________________ |
Clown! __________________________ Enthrone Darkness Triumphant |
Arguing on the internet is like running in the special olympics, even if you win you're still retarded. __________________________ There's no such thing as free cable |
haha, gud vad ni är elaka, han sa faktiskt "nästan allt" tie fighter, så den som är besserwisser på denna tråd är du. __________________________ "If any of you motherfuckers move, and i´ll execute every last motherfucking one of you!" |