Forum » » Filmdiskussion » Filmer med dåliga vibbar!   Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.        Filmer med dåliga vibbar! 2005-02-22 10:54:29
Savannah
Registrerad: 2003-10-01
Har ni stött på filmer som ger "dåliga vibbar"? Det har jag: "Döden klär henne", "Syskonen Baudelaires olycksaliga liv" (det räcker att se trailern) och "Seven" är några av dem. Jag förstår inte riktigt vad det är som gör att de känns obehagliga, för det har inget med filmens sevärdhet/kvalitet att göra. Har ni andra fler exempel på filmer som inte har känts helt okej att se på, eller?

"A man's best friend is his mother." Norman Bates, "Psycho"
[Inlägget ändrat av Savannah 2005-02-22 11:04:41]
  2005-02-22 14:21:05
Xenomorph
Registrerad: 2004-02-29
Shivers (Frossa) gav lite obehagliga känslor med tanke på att den innehåller så mycket sexuellt våld (våldtäkter, pedofili) och hade ett virus vars utseende bäst beskrivs som "bajs".

Jag håller även med om Seven, den ger mig mycket dåliga vibbar.

2005-02-22 22:00:28
Marion
Registrerad: 2003-09-07
jag får rysningar längs ryggraden av typ Cube och sådana...men fick det av sjätte sinnet också..läskigt...

"Vi är samma stoff som drömmar vävas av, och vårt korta liv omfamnas av sömn."
William Shakespeare
  2005-02-24 18:42:51
Lepre
Registrerad: 2005-02-18
The texas chainsaw massacre, en väldigt bisarr film, den är verkligen äcklig, nu talar jag om den nyinspelade versionen, den gamla kändes billig, fast brutalare, men den nya har allt som den gama inte hade, special effekter, och den där obehagliga känslan ni talar om. Man kan inte sitta still, den där filmen är på en hela tiden !!!

Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.