Det är nog Air Force One. __________________________ |
nja, jag gillar Indiana Jones..men han är jäkligt bra i Star Wars också tycker jag... __________________________ "Vi är samma stoff som drömmar vävas av, och vårt korta liv omfamnas av sömn." William Shakespeare |
Star Wars IV, Star Wars V, Star Wars VI. __________________________ "In nomine patris, et filii et spiritus sancti" |
Jag tycker han är bra i ¨både Starwars & Indiana jones.. Harrison Ford är en äventyrare presis som sin far John ford![]() __________________________ Gillar film kvällar! |
jagad! Indiana Jones! Star wars! det är hans bästa, och nu ska gamle Ford medverka i en ny Indiana Jones, att han orkar.. __________________________ |
ja, han börjar väl bli till åren nu...över 60 måste han väl va iallafall? __________________________ "Vi är samma stoff som drömmar vävas av, och vårt korta liv omfamnas av sömn." William Shakespeare |
Jagad och Indiana Jones är han bäst i ! ska bli kul att se han nu, när han är såpass gammal hehe... __________________________ ”You think you know... what's to come... what you are. You haven't even begun.” |
Star Wars är absolut bäst, det kan nog vara därför jag tycker att han är bäst i de filmerna __________________________ /Cammie |
Bästa film, eller den man tycker bäst om? Den bästa filmen med Fordan, samt rollprestation, är helt klart "witness", om man ska förhålla sig objektiv. __________________________ Vatten urholkar stenen. Skitsnack urholkar hjärnan |
Star Wars och Apocalypse Now och ursäkta Hollyman men John Ford var inte Harrison Ford's far. __________________________ "Your friends have a high mortality rate" [Inlägget ändrat av SquigBobbLe 2005-02-26 22:55:48] |
Hallå det va han väl visst.. Har du inte läst på Imdb.com? eller.. __________________________ Gillar film kvällar! |