Den bästa, sämsta thrillen som någonsin gjorts __________________________ |
Bästa: Jag drar till med "Seven" Sämst: En svensk skräck-thriller som heter "The Forgotten Wells" __________________________ "Once a boy becomes a man, he´s a man all his life, but a woman is only sexy until she becomes your wife" - Al Bundy |
ja håller med om att ''the forgotten wells'' e dålig, den är oxå den sämsta thilllern ja har sett. den bästa thrillern ja har sett vet ja inte.. __________________________ |
håller med om att seven är grymt bra...dåliga trillers är BLA sjön,djupt vatten och cold creek manor nånting __________________________ tjing,you yust know that you gone be with that persen,and somthing amazing will happend,you now like tjing.. |
Seven är bra men vi tycker att Gothika också håller måttet.. //Bönorna __________________________ Bönor ä gott!! |
Bästa är ju självklart den svenska filmen <b>Jägarna</b>. Sämsta är en annan svensk film som jag inte kommer ihåg namnet på, den var gammal vet jag. __________________________ Klyftigt... |
oj just det, det var så man gjorde Jägarna..men titta nu upptäckte jag en lustig knapp vid namn "redigera" kanske ska börja använda den istället... __________________________ Klyftigt... [Inlägget ändrat av Replica 2005-03-05 20:46:45] |
Bästa Thrillern: Rear Window vete fan vilken som är den sämsta. __________________________ "In nomine patris, et filii et spiritus sancti" |
får fråga bara,var är knappen redigera __________________________ tjing,you yust know that you gone be with that persen,and somthing amazing will happend,you now like tjing.. |
precis ovanför datumet, höger upp i rutan där ditt inlägg står! __________________________ |
Mycket sevärd film är A kiss of the dragon, rekommenderas. __________________________ |
Polanskis "China Town" är favvosen. Sämsta? Tja, släng upp vilken "Beck" film som helst. __________________________ Vatten urholkar stenen. Skitsnack urholkar hjärnan |
hmm bästa....det var svårt men jag får nog hålla med om att det är Seven. __________________________ ”You think you know... what's to come... what you are. You haven't even begun.” |
Han älskar dem alla Bästa! __________________________ |
Den sämsta måste vara den svenska Sjön. Fy fan! __________________________ |
Swordfish är riktigt bra. Secret window´s magiska slut i thriller samanhang är makalöst bra med. En ointressant thriller är bland det tråkigaste man kan se... Mr Blue har rätt om Sjön, tråkig osamanhängade brrr... livakterna och dess uppföljare är inget för mig. __________________________ "A bullet always tell´s the truth" - Man on fire |
Den absolut löjligaste filmen som har gjorts är "Do not disturb". Mer B kan det inte bli. En liten flicka som är typ döv eller stum bevittnar ett mord. Sedan rymmer hon och alla är efter henne. Extremt dålig. Med Jennifer Tilly, William Hurt, Denis Leary m.fl. __________________________ |
Bästa Thrillern= Cape Fear Sämsta Thrillern=Cop Land och Okänd Idintitet. __________________________ |
haha ja sjön är ingne höjdarfilm direkt. finns massa svenska liknande...NEJ TACK! __________________________ "Bitch, you don't have a future" |
__________________________ [Inlägget ändrat av modv0074 2006-01-08 17:37:18] |
Vad? Svarade och höll med Mr Blue. Hade inget tidigare inlägg i denna tråd så det är lite svårt att svara åt sig själv.. __________________________ "Bitch, you don't have a future" |
modv0074: Sluta med att radera dina foruminlägg. Du gör det alltför ofta. Mvh Markus __________________________ |
Bästa: Ja, Seven snavar på gränsen till skräck, hur som helst en jäkligt vidrig Thriller, dock inte särskilt läskig, men bra. Sämsta: Identity, den var lite för larvig, en korkad mix av Omen och Vilken thriller som helst. __________________________ "Was it over when the germans bombed pearl harbor? Hell no!" -John belushi 1949-1982, Delta gänget. [Inlägget ändrat av Lepre 2006-01-11 17:19:43] |
Bästa: Memento Sämsta: The Forgotten __________________________ |
Vad är det som är så bra med seven? Bästa thrillen är nog Secret Window eller sleepers om det nu är en thriller.. __________________________ "I couldn't help it, boss. I tried to take it back but it was too late." |