Prision braek, så klart, den ä juuu bäst! __________________________ Gud älaskar alla, dig med! |
rederiet också... såklart, haha __________________________ Gud älaskar alla, dig med! |
Ikväll missar jag inte första avsnittet av Möbelhandlarens dotter. Kan bli hur bra som helst, tror jag. __________________________ |
Red dwarf, neon genesis evangelion och prison break är mina favoriter. främst evangelion, är en så oootroligt bra anime serie __________________________ |
Den nya serien Ghost Whisper på 4:an e ju skit bra..![]() __________________________ MVH: Ida |
Mord I Sinnet Navy CIS Morden i Midsomer (snart sommar igen!!) Lost... Vänner __________________________ They'll never get caught. They're on a mission from God ~ Blues Brothers |
Tusenbröder kollar jag in nu.. Apropå, varför ligger inte den med på filmpunkten. Det är ju en kort serie? __________________________ Everyone wants to be found. |
Tusenbröder må vara en kort serie, men det är ändå en säsongsbetonad tv-serie. Endast miniserier godkänns. Mvh Markus __________________________ |
Bästa serierna: Prison Break Invasion The OC Buffy the vampire slayer C.S.I Vänner South Park Synd att de flesta slutat för sommaren nu bara. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
MacGyver är en klassiker. En utav mina favoriter i nuläget. __________________________ |
Bästa tv serierna hm... Xena - Krigarprinsessan förhäxad (Charmed) de första säsongerna Buffy (också bäst i början) Vänner Lost American idol (första avsnitten i varje säsong när man får se idioter som tror att de kan sjunga... sen när de bara e bra sångare kvar så är det inte lika kul..) Simpsons __________________________ I'll be back ![]() |
Har varit jävligt insnöad på Lost, men de tidiga Arkiv x-avsnitten (säsong 1-4) är nog ännu bättre. __________________________ |
Jag har ingen speciell favorit som jag kan säga, jag gillar hur många som helst. __________________________ F.C Barcelona, finns det något så vackert och älskvärt? Älskar Barca! Blaugrana! |
Twin Peaks! Moonlighting tycker jag också är en underskattad serie. Skön vibe med helrätt 80's känsla, hamnat lite i skymundan av Miami Vice känns det som... Första säsongen och första delen av andra är inget annat än classic =) __________________________ |
THE SIMPSONS ![]() ![]() __________________________ - I have a dream.. - What? - To have a dream.. |
Har bara två ord... Grey's Anatomy ![]() __________________________ eme_lie |
Just det, Fresh Prince i Bel Air ^^ __________________________ They'll never get caught. They're on a mission from God ~ Blues Brothers |
Jag gillar : *Grey's anatomy, Äntligen en annorlunda serie om livet på ett sjukhus. *One tree hill, har helt enkelt fastnat. *Gilmore Girls, Kan det bli gulligare, så sött att man nästan vill spy. *Prison Break, Så hett och Så bra [Inlägget ändrat av Kejnoo 2006-05-28 15:01:37] |
1. 24 2. Scrubs 3. Over There 4. Lost (2:a säsongn var ganska meningslös i mitten) 5. The OC __________________________ "The Force Is with you young Skywalker. But your'e not a Jedi yet" [Inlägget ändrat av Metall-Gutten 2006-07-03 00:03:25] [Inlägget ändrat av Metall-Gutten 2006-07-14 17:02:23] [Inlägget ändrat av Metall-Gutten 2006-09-21 22:18:45] |
Det finns jätte många. Jag kan bara komma på några av mina favorit tv pogram just nu Saltön Krönikan Brainiac Tjockholmen Gay Army Supernördarna The wayans brothers I Coopers klass __________________________ Mr. Lordi (Tomi Putaansuu), Amen (Jussi sydänmaa), Kita (Sampsa Astala), Awa (Leena Peisa) and Ox (Samer el Nahhal) rock the hell out of you ![]() [Inlägget ändrat av KatrinaL 2006-08-03 22:03:48] |
Bästa serien just nu är väl Lost, men Arkiv x är den bästa någonsin. __________________________ -Fan vad sjyst att supa med hästhuvud... / Ur "Devil Horse from hell." |
Hej på er, Måste säga att det är trist att ingen har nämnt den bästa serien genom tiderna. Så jag får väl avslöja vad ni glömt: 1. En härlig tid (ringer det några klockor? huvudpersonen "kevin", ledmotiv: "with a little help from my friends" av Joe Cocker) 2. Seinfeld 3. Ensamma hemma 4. Prison break 5. Arkiv X (de tidiga avsnitten) 6. Beverly Hills (de tidiga avsnitten) 7. Veronica Mars 8. Lost (första säsongen) 9. Pang i bygget 10. Twin Peaks Har nyligen upptäckt "The family guy" också, men för tidigt att säga om det håller i längden! //mvh Björn __________________________ "It´s definitely not K-mart" - BBque |
Arkiv X.. De 5 första säsongerna är nog bäst. Synd att Mulder försvann. __________________________ "Juicy Fruit" |
Into the West är en grymt bra miniserie, sen var Stormvarning: Orkanstyrka 6 och 7 bra också. Det är de senaste stjärnskotten enligt mig. __________________________ Barça, Barça, Barça! Man Utd, Man Utd, Man Utd! Inter, Inter, Inter! Peking, Peking, Peking! FORZA BARCA F.C Barcelona, finns det något bättre? Älska fotboll och Barça |
Vänner / joey __________________________ |
The Oc är lätt den bästa serien enligt mig ![]() __________________________ Orange County. loves it. |
bara 15 dagar kvar till säsong 2 av prison break börjar sändas i USA & det innebär att snart kommer ännu mer nya avsnitt ut på nätet __________________________ |
Ja bara älskar sjukhus serier..hehhe... så för mig är det cityakuten eller chicago hope som gäller..![]() __________________________ //Madeleine |
Prison Break har ju fångat mig helt kan jag ju tillägga, mycket mer engagerande än Lost. För i Prison Break händer det faktiskt grejer som för storyn framåt. __________________________ "Juicy Fruit" |
LOST och Invasion är det enda jag gillar. Fast tror att ABC la ner invasion efter första säsongen, synd... ![]() Lite tråkigt att det aldrig händer något på LOST längre, men det kanske blir lite mer tempo i början av säsong 3? __________________________ |
Lepre: men gör det inte det i Lost med? __________________________ //Madeleine |
Hrm..... kommer man verkligen nånstans i Lost, madeleine? Det har jag då missat.. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
kommer in lite sent i den här tråden jag.. är dålig på att följa tv-serier.. men har kollar första säsången av prison break.. (22 avsnitt) ..den var helt ok, trots att jag inte är något fan av cliffhangerslut i varje avsnitt.. annars är den bästa serien seinfeld.. rederiet, om man ska ta med något svenskt.. (händer inte så mycket, men ack så bra så..) __________________________ ”Jag ogillar dina åsikter, men är beredd att dö för din rätt att få uttrycka dem.” -Voltaire |
Charmed![]() Kan verkligen se det hur mycket som helst utan att bli utråkad. Finns ju fler bra serier typ. Ghost Whisperer, CSI, Mord i sinnet, E.R You name it! __________________________ Never give up on life |
Ingen som tycker om Xena!? __________________________ I'll be back ![]() |
När jag var 12 år så gillade jag det. Annars är min favoritserie alltid Simpson, men följer även bitvis många andra amerikanska komediserierer. __________________________ Chip Douglas: Dry land is not a myth. I've seen it. Kevin Costner. Waterworld. I don't know what the big fuss is about. I saw that movie nine times. It rules! |
Xena är helt okej fast kanske inte min favorit ![]() __________________________ |
Den bästa serien e helt klart South Park!! __________________________ Join the maggots "wait and bleed" |
Det är visserligen ingen serie, men finns det ingen här som gillar Brainiac? __________________________ "I'm the blood red sandman" Lordi rock the hell outta you ![]() |
Nja..sådär tycker att mythbusters är bättre __________________________ |