Skriv gärna eran favorit kompositör samt favorit skådespelarinna också (det fick inte plats i rubriken) här är mina... Regissör: Sergio Leone Skådespelare: Robert De Niro Film: The Deer Hunter Kompositör: Ennio Morricone Skådespelarinna: Meryl Streep __________________________ "In nomine patris, et filii et spiritus sancti" [Inlägget ändrat av tie-fighter 2005-03-06 21:54:35] |
Mina; Kompositör:John Williams Regisör; Wes Craven, Steven Spielberg Skådespelare: Matthew Lillard, Hugh Grant Film: Jurassic Park, Scream 1 De blev två namn på alla, men dessa e mina favoriter __________________________ |
okej, tack då, nån mer som vill skriva i sina favoriter? __________________________ "In nomine patris, et filii et spiritus sancti" |
Regissör: Theo Angelopoulos, Zhang Yimou Skådespelare: Bruno Ganz, Tony Leung Film: Evigheten och en dag, Hero Kompositör: Eleni Karaindrou, Tan Dun De förstnämnda på kategorierna samarbetar och även de jag skrivit som andra hands val. __________________________ Om inga dumheter skulle utföras, skulle inte heller något intelligent bli gjort. |
Regissör: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, Sergio Leone Skådespelare: Marlon Brando, Robert De Niro Film: 2001: A Space Odyssey Kompositör: Ennio Morricone, John Williams __________________________ "You see, I have a story too, Mr. Bailey. I had a friend once. A dear friend. I turned him in to save his life. He died. But he wanted it that way. Things went bad for my friend, and they went bad for me too." |