Hej! Angående den populära tv-serien Dallas som lades ner i slutet av 80talet - så har jag hört att det efter serien gjordes 1 eller några filmer som en fortsättning på själva serien. Är dessa rykten riktiga och vad heter i så fall dessa filmer? |
det stämmer, men jag vet inte vad de heter. Pedda ![]() |
Tjoho där! De två uppföljande filmerna (som tar vid där tv-serien slutar heter: Dallas: J.R. Returns (1996) Dallas: War of the Ewings (1998) Länt till IMDb: http://us.imdb.com/title/tt0116007/ Det gjordes även en film år 1986 kallad Dallas: The Early Years som i handlingen utspelar sig INNAN tv-serien och där man då får följa Jock Ewing och Miss Ellie när de var unga (och när rivalerna Digger Barnes och Jock Ewing slåss om Miss Ellies kärlek)... Denna film har dock helt andra skådisar i rollerna, inga från tv-serien medverkar... Har inte sett någon av dessa fortsättningar själv, men av vad jag hört så lär dom inte vara sådär särskilt bra... men är man ett Dallas-fan så borde man ju ha sett dem... därför borde således även jag ha sett dem vi det här laget... //freya - at your most humble service! --------------------------- "Duuu... man kanske kunde ta den där bryggbiten och paddla iland... med en flaggstång, eller nåt..." -Ur filmen Att angöra en brygga (1965) |
På tal om Dallas... titta vad jag hittat. Bara att slänga fram plånboken. ![]() http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00028G7LG/qid=1088117879/sr=1-2/ref=sr_1_2/104-0229973-4191908?v=glance&s=dvd Inte helt fel till samlingen. [Inlägget ändrat av wildpalm 2004-06-25 01:02:20] |