Vilken film har den bästa filmmusiken??![]() __________________________ // Mr.Flip |
Jag soundtrack gjorda av bl.a: Ennio Morricone John Williams James Horner __________________________ "One Shot" [Inlägget ändrat av tie-fighter 2005-06-01 17:45:09] |
vet inte hur många gånger det här ämnet har diskuterats varför kan man inte hålla sig till en tråd? __________________________ |
Top 3 1:a Princess Mononoke - Sound tracket är oslagbart, ohotad 1a. 2:a The Fellowship of the ring - Hela triologin bjuder på underbar musik. 3:a A Clockwork orange - Mystiska hel tuffa låtar. __________________________ "A bullet always tell´s the truth" - Man on fire [Inlägget ändrat av carlstrom 2005-04-15 23:04:28] |
Pulp Fictions filmmusik är klockrent __________________________ Dark,Darkest,Darko |
Dirty Dancing Fantomen på operan Star Wars Sagan om ringen __________________________ [Inlägget ändrat av Miss Ljung 2005-12-02 18:23:17] |
Hero Princess mononoke CTHD Tunna röda linjen Det får räcka __________________________ Om inga dumheter skulle utföras, skulle inte heller något intelligent bli gjort. |
Moulin Rouge. Den har himla bra musik! __________________________ |
Squigbobble troll och annat fä anser att de inte har tid att söka igenom forumen efter en liknande tråd med 50+ inlägg så de skapar nya trådar istället så de slipper göra något överansträngande som att läsa. Tie-fighter tog alla bra typ så jag håller käften. __________________________ |
Allt av John Williams och Hans Zimmer. __________________________ |
Kuroi, om du ska snacka skit så kan du gå någon annan stans. Jag skriver i de trådar som jag tycker är intressanta och om jag vill skapa en egen så gör jag så. __________________________ "One Shot" |
Skrev om hur folk gör på forum och om film musik, fast du kanske tycker att båda av dom är skit? Vad bra att du skriver i de trådar du tycker är intressanta och att du skapar de du vill men varför är det så intressant att ta upp det här och nu? __________________________ |
för du hackar på folk. __________________________ "One Shot" |
Nä jag hackar inte på folk, nu känner jag mig lite sorgsen faktiskt *snyft* utan jag förklarade bara hur vissa inte har tid att berätta hur de tycker om de måste läsa igenom en massa andra inlägg i en gammal tråd __________________________ |
varför nämnde du just SquigBobble då? __________________________ "One Shot" |
För att han är ganska snygg.... Nej men jag svarade ju på hans fråga __________________________ |
Okej, den såg jag inte, då får jag ta och be om ursäkt. __________________________ "One Shot" |
Allt är förlåtet om du ger mig din kompis som du tror är gay __________________________ |
Star wars filmerna har min favorit musik iaf Kuroi du är lite sjuk.. bara så du vet: P __________________________ Words of Wisdom: "Mmm pie" -Weebl "'lo" -Bob |
Okej, hans nummer är: 070-p!3|)4y __________________________ "One Shot" |
nej men kan du inte ta med honom i en låda och putta ner honom i en brunliknande grop i min källare? __________________________ |
vi gör så här, jag drar in han i det där "Weebl & Bob", så ni har något att tala om. __________________________ "One Shot" |
Men jag vill bara ha hans kropp. __________________________ |
Okej, men tänk om han har finnar och hår över hela kroppen. __________________________ "One Shot" |
Mmm chewie cutiepie __________________________ |
Svårt att välja vad som är "bäst", även i subjektiva fall. Man har favoriter i olika områden, genrer av film. Har många favoritkompositörer, och efter 15 års passion med filmmusiksmediet har jag kommit fram till en personlig favorit genom tiderna, och det är Jerry Goldsmith. Ennio Morricone, Pino Donaggio, Bernard Herrmann, Miklos Rozsa, Christopher Young, John Barry är alla mästare inom alla deras områden, men faktum är att jag inte hittat någon annan förutom Goldsmith som så mästerligt och utan problem kunnat röra sig fritt genom alla möjliga filmgenrer. Personligt val: Omen III - The Final Conflict. - Usel film med den kanske allra mest storslagna, episka filmmusik någonsin. Tack för mig. __________________________ |
den härliga '80-talsmusiken i "Girls just want to have fun" röstar jag på __________________________ |
John Williams är bra __________________________ |
cher_is_best: du har helt rätt! samma som Miss Ljung, girls just wanna have fun och dirty dancing har de bästa filmmusiken! absolut! ![]() men vill också lägga till en speciell låt från robin hood´: bryan adams- everything i do i do it for you. slår allt. med hästlängder. ![]() __________________________ ”You think you know... what's to come... what you are. You haven't even begun.” |