Hej! Någon som vet vad det är för låt som är med i filmen Matilda?..Låten är med när hon precis har lärt sig trolla Hon håller på att tända och släcka lampor och sånt =P Skulle bli väldigt glad ifall någon kunde berätta vad låten heter och vem som sjunger.. /Jenny __________________________
Hej du! Såg att du också sett filmen sissi, har du köpt den eller hyrt den? För jag vill gärna köpa den men hittar inte den nånstans..tack på förhand//DivineLola __________________________
Interestingly, according to modern astronomers, space is finite. This is a very comforting thought - particularly for people who can never remember where they have left things. - Woody Allen
Hej DivineLola =) Sissi filmerna köpte jag förra sommaren när jag var i Wien.. Jag försökte jättelänge att få tag på dem i Sverige men jag hittade inte dem... Tyvärr så är Sissi-filmerna som jag köpte bara på tyska och ingen textning. Men man kunde också köpa dem dubbade till engelska.. Men det tycker jag förstör filmen hehe /Jenny __________________________
Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.
Sätt ditt betyg på :Tack, du har nu betygsatt filmen!