Jag är missnöjd med de nya valet av Bond Clive Owen, nya Bond-filmern tror jag kommer jag blir den sämsta genom den över 40-åriga filmhistoren de sägs att de skall ta bort Q, då är filmen dödsdömd men min fråga är vem skulle ni helst velat bli den nya Bond? helst hade jag liksom många velat att Brosnan fortsatte __________________________ The names Bond! James Bond! |
Det kan va svåret att få tillbaka Q eftersom han som spelade Q är död. Det är john Cleese som är den nya som heter R i rollen. __________________________ |
R & Q verkar bara vara beteckningar på grader inom bolaget. R tog över efter Q och bytte då beteckning till Q. Så i Die Another Day heter John Cleese faktiskt Q. [Inlägget ändrat av wildpalm 2005-04-14 14:30:42] |
Vi får väl ge Clive Owen en chans innan vi ska ge honom kritik. __________________________ Dark,Darkest,Darko |
Hejsan, Var har ni fått information om att Clive Owen definitivt ska bli nye Bond? Jag har inte hittat några artiklar om det. Om jag förstått det rätt är det ännu osäkert. __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, chefsredaktör Filmpunkten |
Läste någonstans att Pierce Brosnan SKA spela Bond en gång till. Allt prat om att han skulle ersättas var bara rykten för att pressen skulle få något att skriva om. __________________________ |
imo så ska det inte göra fler Bond-filmer, jag menar 95% av de filmer som redan gjorts är... 1. Bara gjorda för att tjäna pengar. 2. Har likadant koncept som den första filmen. och 3. Dom suger. Den ända filmen som är bra är Live and let die och Dr. No Alltså...Sluta göra fler bond-filmer. P.S Brosnan suger som Bond. __________________________ "One Shot" [Inlägget ändrat av tie-fighter 2005-04-14 20:00:18] |
Håller med om att man borde ge Clive en chans,inte för att jag bryr mig så mycket om de nya rätt trista bond filmerna men han kan nog va ganska bra som bond. __________________________ life is like a box of chocolat,you never know wates in it |
Jag skulle nog kunna tänka mig att se Harrison ford som bond arnars håller jag med om att det kanske är dax att lägga ner bond snart för dom har ju hållit på ett tag..__________________________ Gillar film kvällar! |
informationen om är att Owen blir nya Bond stod i tidningen och den officela Bondfanscluben skall man göra mer Bond skall man göra utav de goda och gamla konceptet, annars blir filmen en flopp. alla har sin åsikt om hurvida man borde slopa bond, många säger att de 5 senaste ej vart bra, klart de är ej lika bra de som gjordes på 60-80talet men Owen saknar glimten i ögat, charmen, som Connery, Moore, Brosnan har. Casino Royale återstå att se , de blir 4 år sedan man fick se den senaste, Orlando Blom kommer snart även som unge James Bonds äventyr __________________________ The names Bond! James Bond! |
Nej, skona oss. __________________________ |
Golden eye tyckte ja va den bästa me brosman men den va spöklik diamant feber som ja tycker är bra.. men varför ska dom återskapa james bond jr? gick ju som tecknat tidigare på 3an för typ 10år sen & det sög __________________________ Gillar film kvällar! |
Tror att Clive Owen skulle passa alldeles utmärkt som nye James Bond. 1000 gånger bättre än Pierce Brosnan. Fast iochförsig, vem skulle inte det? __________________________ |
Jag tycker Brosnan gjorde Bond med stor värdighet. Att sedan manuset inte alltid hållt så tycker jag ändå att Brosnan kan hålla uppe "Bond-magin". Bäst är dock fortfarane Connery som är Bond nummer 1. Känns lite tidigt att kritisera Clive Owen innan han har gjort sina första repliker som Bond, om man nu skall bli nummer 6. __________________________ |
Mmm men Roger moore är också väldigt bra.. Men sämst är nog Timothy dalton som bond __________________________ Gillar film kvällar! |
Nej, den platsen erövrar nog George Lazenby. __________________________ |
mjo dom 2 är nog dom sämsta bond skådisarna genom tiderna om man räknar in Peter sellers som spelade i casion royale han är mycket bättre i rosa pantern __________________________ Gillar film kvällar! [Inlägget ändrat av Hollyman 2005-04-26 13:57:06] |
jag tycker att det borde vara en av världens bästa skådisar som skall göra Bond.. det vill säga Orlando Bloom ![]() __________________________ |