Det är såklart: Lejonkungen Bernad och Bianca och kanska Tarzan.. __________________________ |
Lejonkungen Snövit och de sju dvärgarna Skönheten och Odjuret Bambi Askungen m.fl. __________________________ "One Shot" [Inlägget ändrat av tie-fighter 2005-05-31 18:48:32] |
solklart Micke & Molle __________________________ //Angelus [Inlägget ändrat av Angelus 2005-05-08 13:02:13] |
Mulan!! (Draken är helgrym )__________________________ |
Svärdet i stenen Disneys Robin Hood Skönheten & odjuret Tintin i Hajsjön Asterix & hans tappra galler Bernad & bianca Willbur(osäker på stavningen) Det här är nog dom jag sett mest.. Kommer säkert på fler __________________________ Gillar film kvällar! |
He-Man & Dr Snuggles. Och därmed basta! __________________________ "The gun is good, the penis is evil." |
Spirited Away. __________________________ |
Bambi Lejonkungen Skönheten och Odjuret Robin Hood (gillade inte innan, men nu gör jag det) Micke och Molle Sen var det bara 20 till som jag inte kommer ihåg namnet på ![]() __________________________ Put some excitement between you legs, ride a horse. |
Det måste väl ändå vara den gamla godbiten Lejonkungen, funkar även nu. __________________________ andreaS™ |
Spirited Away __________________________ |
räknas mini serier? om de gör det så är det last exile annars spirited away lr någon annan animé __________________________ |
Spirited Away utan tvekan. __________________________ Dark,Darkest,Darko |