Ibland undrar jag om det bara är vissa förunnat att ha funktionen "sök i forumet" i detta forum...? Det är så trist när samma ämne ältas i minst 5-6 olika trådar, tycker jag. Visst, är man ny på sidan är man ivrig att komma igång och skriva, men samtidigt är man väl lite intresserad av att se vad som blivit "sagt" tidigare...Liksom bekanta sig med omgivningen, eller är det bara jag som tänker så? Jag vill i alla fall härmed puffa för den eminenta funktionen "Sök i forumet" ! ![]() __________________________ -If I keep making this face... will it get stuck that way? -Uh uh. As a matter of fact, some people make a very good living that way. Ur: "Liar, Liar". |
Jag tycker att det låter som en bra idé, jag har inte vart medlem här speciellt länge men har ändå härjat tillräckligt mycket i forumet för att kunna säga att det skulle bli mycket lättare med en "sök i forumet" funktion. __________________________ "One Shot" |
Den funktionen finns ju redan ![]() __________________________ |
Jag var kanske lite otydlig i mitt inlägg men givetvis är jag medveten om att funktionen finns...Jag vill bara uppmana andra här i forumet att nyttja den! __________________________ -If I keep making this face... will it get stuck that way? -Uh uh. As a matter of fact, some people make a very good living that way. Ur: "Liar, Liar". |
Sök-knappen är för att söka filmer, skådespalre o regissörer och söka andra medlemmar . Men inte för att söka inlägg på forumet, är det ni vill ha? __________________________ pillan , pillis pernilla är mitt namn |
Men... sök i forum finns ju redan. Titta lite högre upp på denna sida så är den ju där. Är det många som missat den? Är det därför så många onödiga nya trådar hela tiden dyker upp? __________________________ |
Oj, oj, oj...Förvirringen verkar ju total angående detta! ![]() Kanske är det som Wildpalm säger, att denna funktion inte har uppmärksammats av en del medlemmar. __________________________ -If I keep making this face... will it get stuck that way? -Uh uh. As a matter of fact, some people make a very good living that way. Ur: "Liar, Liar". |
Jag får be om ursäkt för mitt första inlägg i denna tråd, jag har faktiskt inte sett "sök i forumet" funktionen förns Wildpalm sa vart den låg, förlåt mig. __________________________ "One Shot" |
Jag vill inte vara ofin, men jag tycker länken är väl synlig så att folk ska kunna se den. Sen att det finns instruktioner till sidan då man blir medlem gör saken än lättare. De flesta som skriver samma ämnen i olika trådar är nog helt enkelt för slarviga. __________________________ Just make sure that you come back for the both of us, alright? |
Puffar upp den här tråden som en påminnelse för de som skapar nya trådar. __________________________ [Inlägget ändrat av tessan81 2006-04-19 11:29:48] |