Vilka är dom bästa halv tecknade filmer du sett? halv tecknad film är en vanlig film med skådisar med tecknade figurer inlagda i filmen.. Ett bra ex är Dunderklumpen __________________________ Gillar film kvällar! |
"Vem satte dit Roger Rabbit" tycker jag är bra sådan film __________________________ pillan , pillis pernilla är mitt namn |
jag tycker om 'spacejam', men snurre prätt och michael jordan, bland annat ![]() ![]() __________________________ |
Ja "Spacejam" var väldigt bra! Jag gillar även "Dunderklumpen". __________________________ |
Spacejam är jättebra. Har bara sett den dubbade versionen men vill se den amerikanska. __________________________ |
"Who framed Roger Rabbit" är nog den bästa. __________________________ "One Shot" |
The Wall såklart, så jävla störd psykadelisk film, schysst musik __________________________ |
Jag tycker om Space Jam, jag är inte så överförtjust i Dunderklumpen, jag tycker den är ganska tråkig faktiskt. men sedan gillar jag Looney Tunes, den senaste filmen, den tycker jag om![]() __________________________ "Vi är samma stoff som drömmar vävas av, och vårt korta liv omfamnas av sömn." William Shakespeare |
"Cool World" är en ok halvtecknad film. Med Kim Bassinger och Brad Pitt. __________________________ |
Space jam va väl bra då man va barn & såg den engelska verran på bio.. men ja tycker att dom som varit bäst har väl varit.. Dunderklumpen Peter & draken Vem satte dit roger rabbit.. Men Dreadsfort om det är Pink floyds The wall från 1982 du tänker på så är det väl inga tecknade figurer med mest ba en musikal mest eller har jag fel? ![]() __________________________ Gillar film kvällar! |
sängknoppar och kvastskaft, gillade jag när jag var liten (dock är jag inte säker på att titeln är rätt). __________________________ Put some excitement between you legs, ride a horse. |
i "Den sista actionhjälten" är det väl med något tecknat? __________________________ Signed by Mulle1 |
Jag tycker att Dunderklumpen är jättegullig. Sen är Vem satte dit Roger Rabbit bra också. __________________________ /Cammie |
Jaha, men inte slår väl nånting Sagan om Ringen? Jag menar den första versionen av Ralph Bacchio. Fantastisk musik också. Fast vänta lite, datoranimation räknas väl också va? Varför inte? Då är det Sagan om Ringen trilogin som är bäst. Nu gör man nästan inga cell-animationblandningar, bara datoranimationblandningar, så då är det väl hälften av alla nya Hollywoodproduktioner som kan räknas in. Från Terminator 2 till Spiderman 2 __________________________ Vatten urholkar stenen. Skitsnack urholkar hjärnan |