hallå! Vad är förväntningana på narnia-storfilmerna som kommer komma ut 6 jular framöver? Ser man trailern så verkar de faktiskt inte så tokiga... mms://qstream-wm.qbrick.com/03682/03682_2703_wis_l.wmv (bredband) mms://qstream-wm.qbrick.com/03682/03682_2703_wis_s.wmv (modem) Vad tror ni? Ha det bra allihopa! /Anna __________________________ /Anna T. |
Jag såg Narnia serien på Tv då jag var liten grabb dom är bra sen har ja alla böckerna hemma jag & brorsan fick nån ibland typ julklapp eller så.. så ja tror dom kan bli bra om dom går efter böckerna.. ja skulle vilja att den sista striden kom ut som film för den kom aldrig som tv serie.. __________________________ Gillar film kvällar! |
Jodå , Narnia har faktiskt visat på tv , till och med finns det en box just om Narnia, Gå in på www,.discshop.se __________________________ pillan , pillis pernilla är mitt namn |
Nej Pillan! Hollyman har rätt. "Den sista striden" har inte filmatiserats ännu. Inte "Hästen och hans pojke" heller vad jag vet. November: Trailern ser riktigt bra ut. Verkligen något att se fram emot. [Inlägget ändrat av wildpalm 2005-05-17 22:16:46] |
Wildpalm, jag såg fel , såg inte inte att Hollyman skrev om den sista filmen, trodde själva Narnia, läste fel. Lessen Sorry -Hollyman, nästa gång ska jag hålla borta fingrarna ifrån tangetbordet, allt blr fel vad jag än skriver . Pinsamt, det är bra att det finns som rättar mig. __________________________ pillan , pillis pernilla är mitt namn |
Klart att det inte är pinsamt Pillan. Saker missuppfattas av alla stup i ett. Men du har rätt i att det släppts en box. Av någon anledning filmatiserade de inte alla böckerna då i början av 90-talet. För er som gillar Narnia rekommenderar jag även den tecknade versionen. http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?ID=4151 [Inlägget ändrat av wildpalm 2005-05-17 22:52:10] |
Men är den tecknade lika bra , menar den tecknade verisonen på Sagan om ringen var ju nästan kastatrof när dem kom ut. Jag är lite skeptisk , men jag måste se dem först innan jag kriteserar. __________________________ pillan , pillis pernilla är mitt namn |
Asch ja gillar tecknade filmer & ja har sett alla sagan om ringen tecknade rullar dom 2 tornen & härskar ringen hörde typ ihop om jag inte minns fel.. & ja tror ja ska leta efter tecknade Narnia också.. Men vilket årtal är den ifrån nån som vet? __________________________ Gillar film kvällar! |
Kolla länken jag satt ut. __________________________ |
Jag tycker att det ska blir super kul när Narnia kommer ut, men varför varför måste disney vara med och göra filmen. Känns som det kommer att vara en massa disney spoilers!!! __________________________ Cristoferx |
Narnia e bra alla filmerna som har kommit ut finns i 3 disc box på Cdon.com o ja har hört att det ska komma ut nya...dom ska ja skaffa __________________________ Skräck äger!!! IFK Norrköping äger upp te allsvenskan iår för oss!! Vi älskar Peking! |
Jag ser fram emot att se filmen! Jag läste alla böckerna förra veckan. Och dom var iallafall bra. Jag såg på narnia när det gick på tv. Men det var så längesen. Jag ska se den på bio med mina kompisar! __________________________ / Caisa |
Jag ska också se den. Har läst den här boken för ett tag sen, och har sett 9-minuterstrailern hur många gånger som hälst. Nu finns det föresten två trådar om den här filmen. __________________________ Kunskap är att veta hur lite man vet |
Här kan man boka den tecknade versionen för er som gillar den: http://www.discshop.se/shop/ds_produkt.php?lang=&id=49770&subsite=movies&&ref= [Inlägget ändrat av SvenskaFilmNörden 2006-02-04 11:52:47] |
Nu när allt har börjat om igen med nya skådisar och sånt, tror ni att de gör alla böckerna till filmer? Jag tivlar kraftigt.Det gjorde de inte förra gången. Nu när jag har kollat runt lite ser jag att Berättelsen om Narnia: Caspian, prins av Narnia, ska göras 2007. Sant eller Falskt? __________________________ [Inlägget ändrat av SvenskaFilmNörden 2006-02-04 12:00:37] |
Nu har jag fått reda på att Walden media har köpt rättigheter till alla sju Narnia berättelserna. Undra hur det blir? Men jag hade tydligen fel i alla fall. Är det någon som vet om de gamla filmerna snart kommer gå på tv igen?Jag såg Häxan och Lejonet när jag var liten. __________________________ [Inlägget ändrat av SvenskaFilmNörden 2006-02-04 12:12:03] |
Jo, nu är "Prince Caspian" utannonserad. Men innebär detta att varken "Min morbror trollkarlen" och "Hästen och hans pojke" inte kommer att filmas? Troligen så va? __________________________ "Never give a sucker an even break" - W.C. Fields |
De filmades inte förra gången, va? Dåligt om de inte gör det, ska de spela in en så ska de spela in allihop, tycker jag. De har ju köpt rättigheterna iallafall. __________________________ |
Jag frågar ännu en gång, vet någon om de gamla filmerna kommer sändas igen? __________________________ F.C Barcelona, finns det något så vackert och älskvärt? |
Hyr dem eller något, de finns ju på dvd nu. __________________________ -Do you want to know how i did it? -This is how i did it Anton: I never saved anything for the swim back! - Ethan Hawke Gattaca |
Ja, det vet jag, men problemet är att jag inte har hittat dem i någon videobutik.Jag vet att de finns på cdon och discshop, men jag är ju inte 18 år ännu så jag kan inte beställa dem. Är det förresten någon som har läst böckerna? Jag håller på med dem nu och de är bland det bästa jag har läst.Det näst bästa jag har läst efter Harry Potter närmare bestämt. __________________________ F.C Barcelona, finns det något så vackert och älskvärt? [Inlägget ändrat av SvenskaFilmNörden 2006-02-19 17:00:49] |