Detta är en sida om bra och dåliga filmer, jag vet att det finns en liknande tråd, men denna är annerlunda. Finns det någon film som är gammal och gjorts om som man inte ska se? Kan du rekomdera någon film? Någon som vi bara måste se? Eller någon som vi gör ett misstag om vi ser? Tipsa oss! __________________________ Zitron är surt, smaka på gelehjärtan istället (L) [Inlägget ändrat av Zitrona 2005-06-06 13:17:33] [Inlägget ändrat av Zitrona 2005-06-06 13:17:48] |
Riktigt usla filmer som är ett misstag att se. American dream med en fullkomligt usel Bruce Willis och Batlefield Earth med en löjlig John Travolta. Några klassier som man inte får missa är väl Casablanca,Citizen Kane och Repmånad __________________________ Dark,Darkest,Darko |
Visst är Casablanca braa!![]() __________________________ Zitron är surt, smaka på gelehjärtan istället (L) |
Orson Welles! __________________________ "One Shot" |
Amos & Andrew.. Nicolas Cage o Sam L Jackson har nog aldrig varit sämre.. __________________________ ”Jag ogillar dina åsikter, men är beredd att dö för din rätt att få uttrycka dem.” -Voltaire |