nån mer som Älskar OC?? hur mkt kostar det att köpa boxen med säsong 1 avsnitten? __________________________ Alexandra |
[Inlägget ändrat av Mr Blue 2006-09-06 20:29:51] |
Jag tycker att det är ganska bra, men det kommer på trean och jag tittar alltid på fyran... __________________________ Lilla Piper Halliwell |
går det inte på femman __________________________ it easy mkay...BRA SAGT |
O.C. går på kanal 5. __________________________ "One Shot" |
va väll de jag trodde![]() __________________________ it easy mkay...BRA SAGT |
äre nånn som vet skådespelerskan som spelar Hailey heter på riktigt???? __________________________ Skräck äger!!! IFK Norrköping äger upp te allsvenskan iår för oss!! Vi älskar Peking! |
Amanda Righetti __________________________ Dark,Darkest,Darko |
tack så mkt! hur visste du de?? __________________________ Skräck äger!!! IFK Norrköping äger upp te allsvenskan iår för oss!! Vi älskar Peking! |
äre nånn som vet vad hon heter som spelar Calebs flickvän i början av serien??? __________________________ Skräck äger!!! IFK Norrköping äger upp te allsvenskan iår för oss!! Vi älskar Peking! Hata Rasism o Nazism!!! |
Calebs flickvän, Gabrielle, spelas av Nichole Hiltz. Du kan alltid kolla upp sånt här väldigt enkelt på Imdb, bara så du vet! __________________________ "Like trousers, like brain" - Joe Strummer |
okej tack så mkt Darling! __________________________ Skräck äger!!! IFK Norrköping äger upp te allsvenskan iår för oss!! Vi älskar Peking! Hata Rasism o Nazism!!! |