Forum » » Skådespelare » Galenskaparna & After Shave   Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.        Galenskaparna & After Shave 2005-06-16 22:34:59
Registrerad: 2005-06-07
Dom är ju för sköna. Riktig Göteborgs humor. Dom är för roliga. Jag diggar dom så stort. Hel sköna. Äkta Göteborgare, eller ja, nästan i alla fall. Vissa av dom
Ha ha ha!!!!!!

2005-06-17 05:45:27
Oogie
Registrerad: 2005-06-06
no offence, men varför startar du en tråd för att tala om det?

__________________________

”Jag ogillar dina åsikter, men är beredd att dö för din rätt att få uttrycka dem.”
-Voltaire
  2005-06-17 18:06:25
Registrerad: 2005-06-07
För att det finns kanske andra som gillar dom också. Därför gjorde jag det.

2005-06-17 18:12:11
Oogie
Registrerad: 2005-06-06
hehe.. oki.. trodde bara du la ut lite information om att du gillade dom.. tycker dom är alldeles för ojämna.. vissa saker dom gjort är ju riktigt jävla kul.. medans andra är riktiga bottennapp.. var och så dom på teatern i Gtb för ganska många år sen, den pjäsen dom hade då var ett riktigt sömpiller.. men klart dom ska ha cred för macken iaf..

-Voltaire
  2005-06-19 18:01:49
mkay marre
Registrerad: 2004-11-08
tycker också att dom är riktigt roliga,men de har blivit lite svagare de senaste åren.

it easy mkay...BRA SAGT
  2005-07-19 13:09:17
Registrerad: 2005-06-07
Asså ... jag vet inte, men jag tycker att dom är grymt roliga.
Trevliga är dom också, har träffat dom, kramat dom med
Claes som skriver allt, gör ett  fantastiskt jobb.
Men det är sorgligt att Peter dog
Jag tycker att han var helt underbar. Hans smilegroppar, dom var underbara. Han va en gla´ skit

Det är redan 8 år sedan han dog
Han dog den 24 Maj. Jag fyller år den 26 Maj.
__________________________

Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.