Dom är ju för sköna. Riktig Göteborgs humor. Dom är för roliga. Jag diggar dom så stort. Hel sköna. Äkta Göteborgare, eller ja, nästan i alla fall. Vissa av dom ![]() Ha ha ha!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________________ |
no offence, men varför startar du en tråd för att tala om det? __________________________ ”Jag ogillar dina åsikter, men är beredd att dö för din rätt att få uttrycka dem.” -Voltaire |
För att det finns kanske andra som gillar dom också. Därför gjorde jag det. __________________________ |
hehe.. oki.. trodde bara du la ut lite information om att du gillade dom.. tycker dom är alldeles för ojämna.. vissa saker dom gjort är ju riktigt jävla kul.. medans andra är riktiga bottennapp.. var och så dom på teatern i Gtb för ganska många år sen, den pjäsen dom hade då var ett riktigt sömpiller.. men klart dom ska ha cred för macken iaf.. __________________________ ”Jag ogillar dina åsikter, men är beredd att dö för din rätt att få uttrycka dem.” -Voltaire |
tycker också att dom är riktigt roliga,men de har blivit lite svagare de senaste åren. __________________________ it easy mkay...BRA SAGT |
Asså ... jag vet inte, men jag tycker att dom är grymt roliga. Trevliga är dom också, har träffat dom, kramat dom med ![]() Claes som skriver allt, gör ett fantastiskt jobb. Men det är sorgligt att Peter dog ![]() Jag tycker att han var helt underbar. Hans smilegroppar, dom var underbara. Han va en gla´ skit ![]() Det är redan 8 år sedan han dog ![]() Han dog den 24 Maj. Jag fyller år den 26 Maj. __________________________ |