..man inte sett filmen ännu?? Läste på filmen "Hela härligheten" att medlemmen "Soffe_Gunvald" skrivit följande: "Har inte sätt den ännu. Men den verkar då skit bra, vad jag läst. Så jag ger den redan nu 10 av 10 (10/10)" Irriterande, minst sagt. __________________________ |
Hehe ja, men det är ju iaf brar att hon sa att hon inte sett den. Men det är ju hela grejen att man säger vad man tyckte om filmen, inte vad man tror eller har hört/läst. __________________________ Blood is life |
Punkt 1 på reglerna för betygsättning av en film säger klart och tydligt att man måste ha sett filmen man betygsätter. __________________________ "Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift. That's why it's called the present." |
Hejsan! Användaren har fått ett varningsmail av mig och hennes betyg för den aktuella filmen är borttaget. Tack för att du hittade det! __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, chefsredaktör Filmpunkten |
Betygsatte hon filmen eller sa hon bara att hon gav den 10/10? __________________________ "One Shot" |
Hon betygsatte den utan att ha sett den. __________________________ |
Jo, men sökte hon på filmens titel och betygsatte filmen eller sa hon bara att jag tycker denna film är värd 10/10? Jag ber om ursäkt om jag skriver lite komplicerat __________________________ "One Shot" |
Filmen Scarface, 1983 betygsätts av Love_Film med en 1:a, med motiveringen: "Jag stängde av tv´n efter ca 5-10 minuter, Jag har aldrig sett sämre film än scarface, Filmen är total överdriven spec i slutet när de skjuter honom. han håller sig kvar stående??? Jag tror ej det funkar så ?!". Man kan ju diskutera om 5-10 minuter av en film är att ha sett den och om det är tillräckligt för att betygsätta den... __________________________ En kändis är en person som arbetar hårt på att bli känd, och sedan använder svarta glasögon för att inte bli igenkänd - Fred Allen (1894-1956) |
Om hon stängde av filmen efter 5-10 min, hur kunde hon då veta slutet? .p __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Tänkte precis säga detsamma, kanske det var så att hon/han satte på tvn igen i slutet. Det var ju smart så slipper man se allt i mitten och kommer direkt till poängen, hihi vad häftigt. Nejmen jag tycker det är dåligt att betygsätta en fim man inte sett, vad är poängen med det hela? __________________________ andreaS™ |
Kan vara så eller så slog hon på TV:n när det återstod 5-10 minuter av filmen och stängde av den när filmen slutade. På så vis skulle ju i princip allt hon skrev stämma, det betyder dock inte att hon har rätt att betygsätta filmen.__________________________ En kändis är en person som arbetar hårt på att bli känd, och sedan använder svarta glasögon för att inte bli igenkänd - Fred Allen (1894-1956) |
Ketake har betygsatt en film som har premiär först 2007.. Ett försag: Skulle man inte kunna fixa så man INTE KAN betygsätta filmer som inte haft premiär ännu? Vet att många kanske går på smygpremiärer men ändå... inte hon iallafall. Den är väl inte ens färdig än, håller väl på att spelas in.. __________________________ |
Vi lever i 2000-talet, shining_pearl. Det går att få tag på filmer som knappt ens har hunnit spelas in ännu. __________________________ Shit don't happen to me - I happen to shit. Unknown |
Vi lever i 2000-talet, DuskBringer. Vi har ännu inte lärt oss att förutse framtiden. Ketake har betygsatt Pirates of the Caribbean: Vid Världens ände. __________________________ |
Det finns ju de som laddar ner filmer också så... __________________________ Come out, come out, wherever you are! |
Mmm, men kan man verkligen se en film som inte är klar än? Håller med om att man kan ladda ner filmer som inte haft premiär än (eftersom jag gjort det) men man kan ju ändå inte ladda ner/ha sett en film som inte är klar?? I sådana fall har man inte sett hela filmen och ska därmed inte betygsätta den ![]() __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Jag känner Ketake och hon sa att hon inte sett den. Hon gillar den första filmen i serien och därför tror hon att denna också ska vara lika bra... hmm.. Detssutom har filmen premiär 2007! __________________________ [Inlägget ändrat av Shining_pearl_ 2006-07-11 22:24:14] |
__________________________ "The truth is out here" X-Fils |