Tja, nu så här i sommar vill man ju glida med go sommrig musik, så undrar om några har nåra tips.? __________________________ "A bullet always tell´s the truth" - Man on fire |
När det är sommar är det alltid snällare punk som åker fram för min del. NOFX, Rancid, Ramones, Misfits, Gorilla Biscuits, Bad Religion o.s.v. Av någon anledning passar det ihop med sol, grill och bärs. En hel del reagge blir det också... __________________________ Well, you know, the Dude abides. |
Hey Now (girls just want to have fun) med Cyndi Lauper låter sommrig __________________________ |
Jag satt precis och bläddrade i en gammal Fredags-bilaga och hittade en lista med 14 riktiga sommarplågor. De kanske kan komma till användning? In The Summertime - Mungo Jerry The Boys Of Summer - Don Henley Rider omkring - Freestyle That Summer Feeling - Jonathan Richman Stacy's Mom - Fountains of Wayne Kalles klätterträd - Jojje Wadenius Kokomo - Beach Boys Fint väder - Latin Kings Summer Of 69 - Bryan Adams Juni, juli, augusti - Gyllene Tider Island In The Sun - Weezer Vamos A La Playa - Righiero Cruel Summer - Bananarama Oh Boy - Peps Persson __________________________ "Like trousers, like brain" - Joe Strummer |
På sommaren åker i princip alltid gammal musik fram för min del. Mycket 80-tal och tidigt 90-tal. Nostalgi-faktorn väger tungt. Och en hel del reggae. Törs man erkänna att Ledins samlingsskiva spelas...? ![]() ![]() __________________________ "Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift. That's why it's called the present." |
Bob Marley löser mina sommarlåts-problem.. ![]() gyllene tider och per gessle i synnnerhet gör det inte! ![]() __________________________ ”Jag ogillar dina åsikter, men är beredd att dö för din rätt att få uttrycka dem.” -Voltaire |
Sommaren e kort med Thomas Ledin __________________________ Dark,Darkest,Darko |