Jag tänkte att om du vill va en skådis någon vecka , vem skulle du va? Alltså en kändis!!! Den här id'en fick jag ifrån forumet ifrån blip.se. __________________________ pillan , pillis pernilla är mitt namn |
Inte direkt någon storkändis, men Tony Leung skulle vara häftig att vara. __________________________ |
Johnny Depp för den killen verkar cool. __________________________ Dark,Darkest,Darko |
Michael Jackson HAHAHA __________________________ Blood is life |
Om jag var Maggie Cheung eller Zhang Zyiyi, då skulle jag nog bara sitta näck framför spegeln och smeka mig själv. Jag skulle nog svälta ihjäl . . . så det är nog ingen idé. Rick Mayal, kanske, är det inte han som är gift med Madonna? Det skulle vara kul att pröva på att vara gift med Madonna en hel vecka. Eller varför inte, tja, om man var Johhny Depp, så skulle man kunna få hur många tjejer som helst ju. __________________________ Vatten urholkar stenen. Skitsnack urholkar hjärnan |
Gwyneth Paltrow. Hon är gift med Chris Martin, vidare förklaring överflödig. Nej, men allvarligt, det finns så många som jag skulle vilja se hur det att leva som. Sienna Miller, min stilikon number one (ja, efter Kate Moss alltså ). Paris Hilton, världens coolaste hotellarvtagerska. Katie Holmes, jag vill ju såklart veta om förhållandet med Tompan är PR-kupp eller äkta kärlek. Och en drös med andra skådespelerskor som jag också vill se hur det står till hos, bl a Jessica Simpson, Lindsay Lohan, Tori Spelling, Jennifer Aniston, Scarlett Johansson, MKA... __________________________ "Like trousers, like brain" - Joe Strummer [Inlägget ändrat av Darling 2005-07-08 08:01:05] |
Dawey Bao: Madonna är gift med Guy Ritchie, bara så du vet. __________________________ "Like trousers, like brain" - Joe Strummer |
Svårt.. Scarlett Johansson kanske... ![]() __________________________ |
Skulle nog välja Mikael Persbrandt __________________________ |
Tack Darling, jag blandar alltid ihop dom. Jag vet bara att det var en av "Bottom" killarna, men lyckas aldrig komma ihåg vem som är vem. __________________________ Vatten urholkar stenen. Skitsnack urholkar hjärnan |
Hm,Natalie Portman kanske,Shannon Sossomon....eller nån som verkligen kan välja och vraka bland roller Nichole Kidman...om jag va kille skulle jag nog vilja vara Sean Penn,Johnny Depp eller Geal Bercia Bernal. __________________________ it easy mkay...BRA SAGT |
Hmm... Julia Roberts kanske... Men det är mest för att jag skulle vilja veta hur det känns att ha tuttar. __________________________ Det stod en gran i skogen... SKÅL!!! |