Jag antar att alla på den här sajten älskar Erik Ponti, eller, Andreas Wilsson, som han verkligen heter!
Måste bara säga att vi är ute och cyklar och denne inte är den bästa skådespelaren, ja, som alla faktiskt TROR. HAn råkar ha en mäktig roll och visst, -Han äger härliga ansiktsuttryck´när farsan slår med skohornet, men borde vi inte lägga all den energin och allt det berömmet v ägnat honom på någon som verkligen bevisat skådespelarnivån ett snäpp högre upp, t.ex. Skarsgård, som inte bara gjorde en mycket bra roll i en film, uten även i andra filmer visat rejäl lojalitet till skådespelarkonsten? Den ni.
Ps. Känns pinsamt att svenskarna t.o.m. är nöjda över att "Ondskan" ska upp till Oscars-galan, ja det bådar då inte gott. Kan ju dock tyvärr inte komma med ett bättre förslag så det är väl bara att sitta och deppa. Ds.
Håller med dig helt, kolla bara mitt inlägg "Ondskan är överskattad!" om det finns kvar här på forumet. Andreas känns stendöd, som en snygg kuliss, sedan är han visserligen söt att se på samt snyggt ljussatt - men det räcker ju inte! Jag tycker att man kan jämföra Andreas och Gustav Skarsgård för att inse för att den ene är en modell och den andre är en skådis! Skådespeleri har inget med ett snyggt nylle att göra...tänk på Montgomery Clift (längesedan, men ändå som blev en bättre skådis efter att ha fått ansiktet skadat i en olycka!
Här har du ett par: "I confess" (Hitchcock) samt "De missanpassade" (med Marilyn Monroe osv.)
Den första är gjord före olyckan och Clift är bra, men lite "just another pretty face" ("Wilsons syndrom" m a o) och den andra filmen är gjord efter samma olycka. Jag vet inte om man kan jämföra hans skådespeleri bara efter dessa filmer, men de är iallafall sevärda - se Hitchcocks först!
tack kära du. "i confess".. bästa Hithcockfilmen? mm.. Är obekant med honom och hans verk, men intresserad! Tipsa snälla du om de bästa utav hans verk.
Är lite osäker på vad du syftar på, men vill du ha schyssta Hitchcockfilmtips (puh!) så kommer några här: Psycho, Rope, Vertigo (Studie i brott), Marnie, Fåglarna, Sabotage.
Lycka till, och hör av dig igen om jag har fattat fel!
jag kan hålla med om att han är lite överskattad. Men han har bara gjort en film och den rollen gör han bra...Men vänta ett tag och se hur han gör andra roller, sen kan man döma...Han är inte på samma nivå som alla skarsgårdare än. Men han är ny..kanske kan han bli någe, kanske inte..
Jag vill inte vara elak, jag bara stör mig lite på hans kulissartade insats i "Ondskan" - och inte fasen såg Guillou ut så där direkt när han var yngre... Klart att grabben kommer att göra andra och bättre filmer, kanske i USA också, förhoppningsvis.
Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.
Sätt ditt betyg på :Tack, du har nu betygsatt filmen!