Undrade om det är nån mer än jag som sett denna underbara film från -83 med Brooke Shields och Lambert Wilson? I så fall så skriv genast tillbaka och berätta vad du tyckte. Jag kan i alla fall säga att jag älskade denna film! Såg de en sen kväll på tv4 film, trodde den skulle vara dålig, men nix det var den inte. Ett hot film tips för de som gillar lite action, lite äventyr och mycket kärlek! __________________________ ”You think you know... what's to come... what you are. You haven't even begun.” |
En B-film av standardmodell med ett hemskt fult foto. Citerar Bonniers film&video: Varje liknelse med en bra film är en hägring. __________________________ |
sorry, Mr Blue men där har du fel. visst filmen ligger inte på stjärnnivå men den är bra ändå. gillar inte du någon gammal film? anyway, jag älskar denna film och kommer att fortsätta att göra det! __________________________ ”You think you know... what's to come... what you are. You haven't even begun.” |
Klart att man gillar gamla filmer, men den där Sahara har ju inte direkt några utmärkande kvaliteter. Kul att DU älskar filmen då. __________________________ |