Någon som vet vilken som är världens längsta film? Jag läste att det var "The cure of insomnia", 87 timmar lång. Ingen som sett den? __________________________ |
Inte sett, men om den skulle (som titeln antyder) vara ett bot mot insomnia så borde den vara jävligt dålig... __________________________ Det stod en gran i skogen... SKÅL!!! (skånsk snapsvisa) |
Det stämmer att The Cure for Insomnia är världens längsta film, men inte f*n orkar jag sitta igenom hela 87 timmar för att sedan märka att den är skräp som den verkar vara. __________________________ "One Shot" |
Hehe. Jag tror nog inte att man behöver sitta och glo alla 87 timmarna för att kunna avgöra om filmen är skräp eller inte __________________________ Det stod en gran i skogen... SKÅL!!! (skånsk snapsvisa) |
Så sant, så sant ![]() __________________________ "One Shot" |
Tycker inte heller den verkar bra. Usch.. tänk att kolla på den 87 timmar i streck.. Men det skulle nog inte gå.. __________________________ |
Jag skulle gärna försöka Vet nån vart den finns att få tag på? __________________________ |
Hur stort skulle det bandet vara? Eller finns den på DVD kanske? __________________________ Blood is life |
Vad är det för skillnad på en lååååång film och en serie? __________________________ |
en serie visas i olika avsnitt/stycken, en låååååååååång film visas i ett stycke/avsnitt __________________________ "One Shot" |
87 timmar.Tänk att spela in den. Vad handlar förresten filmen om? __________________________ Dark,Darkest,Darko [Inlägget ändrat av perjonzon 2005-07-07 19:18:11] |
Haha...vilken intressant handling: L D Groban läser sin egen dikt under ett skede på fyra dar, som varvas med bland annat inklipp från musikvideor. Har någon sett den filmen, vilken idiot gör en sådan? __________________________ andreaS™ |
Filmen gjordes nog bara för att slå världsrekord, den hade ju inte en speciellt hög budget :/ __________________________ "One Shot" [Inlägget ändrat av tie-fighter 2005-07-07 19:28:39] |
Låter ganska logiskt, och idiotiskt. __________________________ andreaS™ |
Längsta filmen ja har sett är Rose Red __________________________ Skräck äger!!! IFK Norrköping äger !! Vi älskar Peking! Hata Rasism o Nazism!!! |
Haha, skulle vara ganska intressant att se en liten bit av filmen. Typ... 15 minuter, tror inte jag skulle klara mer.. Var kan man få tag på den tro? Den längsta film jag sett är "Rose Red", 4 timmar o 5 minuter. Såg hela utan paus. Jättejobbigt var det, eftersom den var så dålig.. __________________________ |
Den längsta filmen jag har sett är "Pestens Tid" Den är 5 tim. & 55 Min __________________________ |
Jag har sett Rose Red också,va riktigt tråkigt att ta sig igenom...Pestens tid va bättre iallafall. __________________________ it easy mkay...BRA SAGT |
Oj, är den så lång. Vill se den, men vill inte köpa den, och finns inte att hyra.. __________________________ |
Det finns någon idiot som gjort en film om en man som sover. Tror filmen var 6 timmar, men inte helt säker. Den handlar i alla fall bara om en sovande man.. Intressant någon? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Andy Warhol har väl gjort den?, The Big Sleep heter den om jag finns korrekt. __________________________ "One Shot" |
Haha, det måste väl ändå vara den roligaste filmen.. en man som sover.. i sex timmar. Wow liksom. __________________________ |
hahahahahaha, vad ska den filmen va bra för? ;p __________________________ ![]() |
"Sovfilmen" verkar inte vara tillagd här. Får ta o se om jag hittar den någon annanstans. Vill dock inte se den, känns som man har annat att göra än att glo på nån som sover.. __________________________ |
Här är en länk till filmen, den hette visst "Sleep inte "The Big Sleep" som jag sa. http://imdb.com/title/tt0187513/ __________________________ "One Shot" |
Världens längsta film är inte The Cure for Insomnia. Kolla in den här länken. (Tagen från filmtipset). http://thelongestlistofthelongeststuffatthelongestdomainnameatlonglast.com/long9.html __________________________ Jag hatar miljöpartiet! |
Du har både rätt, och samtidigt väldigt fel. Buracz Bosnitz är bara 908 timmar blank film(Ungefär lika spännande som Sleep), medan The Cure for Insomnia ändå är rörliga bilder. Men det är fortfarande tveksamt om TCFI kan accepteras som spelfilm. Jag tycker definitivt inte att den är det. ROTK kan mycket väl vara den längsta traditionella långfilmen. De vi nämnt tidigare, t ex Pestens Tid, Rose Red och liknande, är egentligen miniserier. Längsta traditionella långfilmen är alltså: LOTR: The Return of the King __________________________ [Inlägget ändrat av Oskar_90 2006-08-17 23:54:45] |
"Den Långa Färden", eller "The Lonesome Dove" är 6 timmar och 24 minuter lång, alltså bra mycket längre än "Konungens återkomst". __________________________ -Fan vad sjyst att supa med hästhuvud... / Ur "Devil Horse from hell." |
Även Lonesome Dove är en miniserie... __________________________ |
Bangkock Hilton? Jag har hört att den är längre än fyra timmar.. __________________________ But if you just put some hart in the game, there's nothing you can't do.. |
Bangkok Hilton: Australia:270 min / Sweden:251 min / USA:240 min ROTK: 201 min / 251 min (extended edition) __________________________ |
Världens längsta film måste väl ändå vara den film man fullständigt hatar men måste genomlida bara för att sällskapet älskar den.....Jag var tvungen att sitta och glo på breaking the waves med tre andra en kväll. Dom jublade efteråt och satt och diskutterade hur bra den var, medans jag kände mig helt tom. __________________________ //Inzomnia om man ler mycket, och går snabbt, ser ingen att man är ful : ) |
Men The cure of insomnia verkar ju ändå leva upp till sin titel, om man kollar på hela så har man ju somnat många gånger och kommer säkert inte vakna på länge... Här är topp tio på världens längsta filmer: 1) The Cure of Insomnia (USA, 1987): 85 timmar 2) Mondo Teeth (USA, 1970): 50 timmar 3) The Longest Most Meaningless Movie in the World (GB, 1970): 48 timmar 4) Cinématon Part I (Frankrike, 1986): 42 timmar 5) Huoshao Hongliansi (Kina, 1928-1931): 27 timmar 6) Heimat 2 (Tyskland, 92): 25 timmar och 32 minuter 7) * * * * (USA, 1967): 24 timmar 8) Heimat (Rft?, 1984): 15 timmar och 40 minuter 9) Berlin Alexanderplatz (Rft?/Italien, 1980): 15 timmar och 21 minuter 10) The Journey (Kanada, 1987): 14 timmar och 33 minuter. __________________________ Sadako is watching you! [Inlägget ändrat av the_jobe 2006-08-20 23:21:29] |