Forum » » Filmdiskussion » snälla hjälp mig innan jag blir galen!   Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.        snälla hjälp mig innan jag blir galen! 2005-07-09 22:20:58
Registrerad: 2004-02-03
har letat överallt men kan inte hitta filmen Sahara från 1983 med Lambert Wilson och Brooke Shields. har kollat på cdon.com, ginza, discshop, dvdon.com, vodeomix. är det nån som vet vart jag kan hitta filmen. Det kanske är så att den inte finns lägre, men om det är nån som vet vart jag kan leta så säg till!
och snälla Kristoffer Örstadius, du kan väl hjälpa mig eftersom Sahara finns i er filmlista. Tack på förhand!

2005-07-10 13:25:52
wildpalm
Redaktör
Registrerad: 2004-02-17
Hej!

Jag har sökt lite överallt och det verkar tyvärr som om filmen ännu inte officiellt blivit släppt på DVD, varken i USA eller i Europa. En VHS-release gjordes på 80-90-talet i England och USA, men varken sendit.com eller amazon.com har några ex. kvar av den. Den går att få ta på som begagnad hyr- eller köpvideo från USA, men det är inget jag rekommenderar.

Så mitt tips är bara att vänta och hoppas på en DVD-release snart, vilket jag personligen tycker och tror borde komma. Man får väl hoppas att den nya storfilmen med samma titel gör att någon får idén att släppa detta 80-talsäventyr på nytt.

Med vänlig hälsning
Markus

2005-07-10 19:51:52
Xenomorph
Registrerad: 2004-02-29
Om det nyligen kommit en remake på filmen så är chanserna stora att originalfilmen släpps ungefär samtidigt.

2005-07-11 00:13:29
Registrerad: 2004-02-03
Tack Marcus. tja, det är inte mycket man kan göra än att vänta men tack ändå för hjälpen.

2005-07-11 01:10:34
Registrerad: 2004-02-03
måste bara fråga en sak till Markus, filmen visas ju på tv4 film och då borde ju filmen finnas i sverige eller? man kanske kunde kontakta tv4 film eller något?

2005-07-11 01:29:13
tie-fighter
Registrerad: 2005-02-16
Ursäkta att jag kliver in mitt i diskussionen men jag ville bara tillägga att de filmer som tv-kanaler visar behöver inte vara släppta i det land som de visas i.

"One Shot"
  2005-07-11 09:24:18
wildpalm
Redaktör
Registrerad: 2004-02-17
Hej v_Depp_v!

Precis som tie-fighter skriver så behöver inte filmerna vara släppta i ett land bara för att en tv-kanal visar filmerna. I början av 90-talet var t ex Fredagen den 13e del 5 totalförbjuden i Sverige, men TV 4 visade filmen oklippt ändå.

Mvh
Markus

Xenomorph: Den nya storfilmen Sahara är ingen nyinspelning av filmen med Shields. Bara så det inte blir någon missuppfattning.

2005-07-13 00:29:59
Registrerad: 2004-02-03
aha, ja det är klart. men man borde ju tycka att filmen ska finnas ändå, eller hur? synd, men skam den som ger sig! bara att vänta till den kommer då. tack för hjälpen tie-fighter och wildpalm!

2005-07-13 17:18:55
Registrerad: 2004-10-07
kan någon hjälpa mig att hitta två tv serier?Den ena är gjord av Whoopi Gooldberg och handlar om ett kvinno sjukhus och den andre är en komedi serie med Helen Hunt.Snälla kan någon hjälpa mig?

2005-07-15 15:33:00
Registrerad: 2004-10-07
Ok sen en komedi serie med killen som har dom där stora glas ögonen den färgade killen asså.Kan ni hjälpa mejj med den serien och dom andra två ja frågade om??i vikken kategori dom skulle va i asså??

2005-07-15 15:33:15
ok va dom heter oxå.

2005-07-15 21:09:24
Kan någon hjälpa mig?

Hata Rasism o Nazism!!!
Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.