Forum » » Övrig diskussion » Tjatar hela tiden!   Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.        Tjatar hela tiden! 2005-07-10 20:27:27
mka_4ever
Registrerad: 2005-05-08
aså va ni tjatar hela tiden..!!   inte alla men de flesta vissa undantag..och har ni problem med hur aj skriver lr??????   sköt er eget!leave me alone!! p.s ja har inte stav-problem ja skriver såhär för d går snabbare än att typ skriva är kan man ju skriva e osv...ja har faktist vg i svenska!i skolan skriver ja ju inte såhär,men på internet går de snabbare o så....!!!!!

2005-07-10 21:08:02
Registrerad: 2005-02-16
Personligt så skiter jag fullständigt i vilka j**la betyg du har.
Det är inte dina betyg det är fel på, det är du och dina trådar/inlägg. Kan du lägga av med dina fjortisfasoner någon gång? Du klagar på att alla klagar på dig, det är inte så himla konstigt, om du nu ställer en fråga och ingen kan läsa den för att du inte kan skriva så är det inte så j**la lätt att svara, eller hur? Så nu ber jag dig snällt, lägg av med att göra en massa onödiga trådar och sluta spela allan.

[Inlägget ändrat av tie-fighter 2005-07-10 21:10:03]
  2005-07-11 11:51:43
Registrerad: 2002-11-25
Att det går snabbare att skriva som du gör är knappast en anledning till att skriva på det viset. Det ser enbart irriterande och oseriöst ut, därför är det nog inte så underligt att folk stör sig. Capisce?

Skrivet av en som kom på kant med sin svensklärare och fick G i Svenska.

2005-07-11 14:12:11
DuskBringer
Registrerad: 2005-05-17
Är det något som äcklar mej så är det språkpoliser. Låt folk skriva som dom vill! Man kan ju knappast säga att det som mka skriver inte går att tyda eller hur? Om hennes texter sen ger ett oseriöst intryck för vissa så är väl det deras problem.

Det stod en gran i skogen... SKÅL!!! (skånsk snapsvisa)
  2005-07-11 14:24:14
krillan
Registrerad: 2005-07-08
alltså det e ju lite störande när man läser forum inlägg eller chattar med nån på msn som skriver så här"vafö ska du varför sälja dt til honnom o inhte göra dt istl" aa ni fattar, men annars om man tänker efter lite så fattar man tillslut vad han/hon skrivit!

2005-07-11 16:06:09
Registrerad: 2005-02-16
DuskBringer: Om man nu frågar en fråga till någon (som mka_4ever har gjort i tidigare trådar) så är det väl mycket trevligare och man får nog mer och bättre respons om man stavar korrekt och drar ner på slangen lite.

2005-07-11 18:16:12
The_Dude
Registrerad: 2004-02-21
Jag njuter av språkpoliser, det är dom bästa poliser som finns!   Lite ordning kan man väl kräva? Det är ingen som gnäller om någon stavar ett ord fel eller har krånglar till gramatiken, men mka_4evers inlägg är svåra att läsa med med alla smailisar, utropstecken, frågeteckan och annat.

tie-fighters kritik var helt befogad tycker jag.

Well, you know, the Dude abides.
  2005-07-11 21:43:49
Mr Blue
Registrerad: 2005-01-18

[Inlägget ändrat av Mr Blue 2006-09-05 16:16:59]
  2005-07-11 22:45:17
Shadowfax
Registrerad: 2004-04-04
mka_4ever: Kan du inte stava som vanligt, för vår skull?

Put some excitement between your legs, ride a horse.
  2005-07-12 01:45:17
Kuroi
Registrerad: 2005-05-31
Du är den utvalde mka_4ever, du måste stava rätt eller så kommer alla att klaga på dig. Du är vårt enda hopp.

fear>anger>hate>suffering
fjortis>felstavning>grin>ban, kkthxbyeggnore

2005-07-12 12:04:29
DuskBringer;
Din motivering tycker jag är helt absurd. Här försöker Kristoffer driva en seriös sida, tror du den blir mer seriös när folk skriver med bäbisspråk? NEJ! Det kliar i ögonen att se folk som skriver med ett såväl oseriöst som otydligt språk.
Filmpunkten ger troligen inget seriöst intryck på nytillkomna ifall detta fortskrider, dessutom hackar vi väl inte ned på människan gällande enstakade felstavade ord? Hade så varit fallet så hade ju givetvis det varit nedvärderande, men nu används slang och ord som får allt att se enbart sorgset ut.

2005-07-12 17:04:49
DuskBringer
Registrerad: 2005-05-17
Stoppa lite is i byxan Olofsson för jag tror knappast att hela denna communityn kommer att få sin seriösitet nedsvärtat p.g.a att några få skriver med, som du uttryckte det, "bäbisspråk". Har du tänkt på, Olofsson, att det kanske finns människor som inte har det så lätt för att skriva och uttrycka sina åsikter som du har? Dessa personer har det nog tufft nog i skolan. Ska dom då fortsätta att tryckas ned när dom försöker göra sina röster hörda på exempelvis filmpunkten? Nu är det kanske inte så att just mka har problem med språket, men fortfarande fattar jag inte hur folk kan finna hennes språk stötande. Huvudsaken är väl för helvete att man gör sej förstådd??? Punkt slut nu tänker jag inte diskutera detta löjeväckande ämne längre.

Det stod en gran i skogen... SKÅL!!! (skånsk snapsvisa)
  2005-07-12 19:23:11
Registrerad: 2002-11-25
Löjeväckande, det är just vad det är. Du sympatiserar med folk som har svårt att skriva och uttrycka sig, visst det gör jag också, men i detta fallet säger ju du emot dig själv. Detta fallet tar fanimej inte upp problem med det svenska språket utan är ett prakexempel på ett fall där en individ inte kan anpassa sig efter andras behov (merparten av medlemmarna som stör sig) utan är endast lat och kan inte ta de extra mikrosekunderna på sig för att skriva så ett inlägg ser lite seriöst ut. Mka_4ever skriver ju själv att hon/han gör det endast för att det ska gå snabbare.

Angående communityns seriöshet har du ack så fel. Jag bor i Kristianstad och träffar Kristoffer ofta. Många av mina vänner som besökt sidan har påpekat gång efter gång att det är mycket trams rent språkmässigt som försigår på sidan, då menar jag absolut inte folk som har problem med stavningen, utan personer som skriver på det ökända bäbisspråket. Många som fick ett dåligt första intryck pga detta? Svar ja.

Jag lägger också ner denna diskussion för min del nu. Har man inte vett nog att förakta folk skriver under sin förmåga med flit, ja då har något gått fel.

2005-07-13 00:25:44
Registrerad: 2005-02-16
DuskBringer: Du skrev detta i ditt senaste inlägg, "Huvudsaken är väl för helvete att man gör sej förstådd???", Jag tror nog att jag talar för en del här när jag säger att mka_4ever inte alltid gör sig förstådd med alla sina "!!!!, ???, ååå" etc. Hon vet väl åtminstone vad ett mellanrum är för något.

2005-07-21 18:43:55
mka_4ever
Registrerad: 2005-05-08
okej jag sla skriva "ren" svenska då,okej jag ska sluta med d istället skriver jag det och e istället skriver jag är o.s.v nöjda lr?ja menar eller? tack duskbringer jag håller med!

2005-07-21 20:53:01
mkay marre
Registrerad: 2004-11-08
Jag tycker att det huvudsakliga är att man kan göra sig förståd med det man skriver och i mka fall tycker jag man ibland har fått gissa sig fram till vad hon menar och det tycker jag är onödigt slarv, du kan ju stava.

Men om du nu säger att du ska förbättra dig och skriva förståligt så är väll det bra....lycka till.

it easy mkay...
Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.