Jag brukar ibland lägga till fler skådespelare och handling på filmer, men det brukar aldrig läggas till. Hur kommer det sig? Vad jag vet så har jag gjort rätt, står att man får ett mail när det är godkänt. __________________________ |
Du fick nyss mail om att skådespelarna på True Colours är inlagda och handlingen på Tretton är inlagd. Allt ser ut att vara OK... eller? Mvh Markus __________________________ |
Ja, såg det nu. Men jag har t.ex. lagt till Max Von Sydow på filmen "Äppelkriget" men han har inte lagts till.. Detta var för flera månader sedan.![]() __________________________ |
Hej Shining_pearl_, Något om "Äppelkriget" kan jag inte se i historiken. Skulle du vilja lägga upp ändringen igen? __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, chefsredaktör Filmpunkten |
Wildpalm har du msn? __________________________ Skräck äger!!! IFK Norrköping äger !! Vi älskar Peking! Hata Rasism o Nazism!!! |
Hej Kristoffer! Nu har jag lagt till det igen, och även på ett par andra filmer. Hoppas det fungerar nu! Mvh Elin __________________________ |
SvenskaFilmNörden: Nix... det har jag inte. Mvh Markus __________________________ |
Shining_pearl: Du tipsade just om en skådespelare som skulle läggas till på filmen Capriciossa. Jag var lite för snabb med att godkänna ändringen, eftersom jag nu inte hittar skådespelaren. Tipsa igen och skicka med länk där man ser att han är med i filmen. Mvh Markus __________________________ |
Fel av mig. Skrev fel. Den skådespelaren var inte med i filmen. Bra att du upptäckte det så det inte stod fel.![]() __________________________ |