Vad tycker ni om Kvarteret skatan. Själv tycker jag att den är skit rolig. En av de bästa humor program som gjorts. Kan kolla om & om igen utan att tröttna på filmerna. klart 10/10. Å Johan GLans gör en fantastisk insatts. Grymt bra är han ![]() __________________________ Vad har du gjort? Rakat dig? /Gunvald Larsson |
Nu har du skapat 3 trådar om Johan Glans, det räcker nu. __________________________ "One Shot" |
Är faktiskt beredd att hålla med tie-fighter. Tycker trots allt att det är lite komiskt. __________________________ En kändis är en person som arbetar hårt på att bli känd, och sedan använder svarta glasögon för att inte bli igenkänd - Fred Allen (1894-1956) |
Om ni läser innantill så ser ni att det handlar om olika saker å bara för att jag nämner Johan Glans så betyder inte det att hela grejen handlar om honom. __________________________ Vad har du gjort? Rakat dig? /Gunvald Larsson |
Den är grymt roligt. I säsong 1 så sitter två av tjejerna i vardagsrummet & pratar så frågar den ena: - Har du någon fantasi? - Sexfantasi? - Mm?! - Mm, det har jag. Det är att ha sex med en annan kvinna samtidigt som med min pojkvän. Det drömer jag om ofta. Du da? Vad är din? - *skratt* Nä ,det kan jag inte säga. - Jo, men kom igen nu, jag sa ju min. - *skratt* Nä *skratt* - Jo, men kom igen nu - *skratt* det är att få ta en tunn tunn pianotråd & läggade runt den lilla petteniklas & bara dra åt så den *fjong* Den är skit roligt, men ni måste se på den. __________________________ Vad har du gjort? Rakat dig? /Gunvald Larsson |