Forum » » Filmdiskussion » Donnie Darko (spoiler)   Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.        Donnie Darko (spoiler) 2005-07-28 12:59:52
Shadowfax
Registrerad: 2004-04-04
Är det någon som kan vara snäll och förklara vad som händer i filmen? Jag såg den igen igår, men fattar fortfarande inte vad som händer.
Hans vän Frank lurar ut honom ur huset innan det går sönder och han lever vidare, träffar en tjej och allt. I slutet så kommer mamman och lillebrorsan hem från något, de åker ett flygplan, som tappar ena motorn (eller liknande), vilket faller ner från himlen och träffar Donnie Darkos hus. Och han befinner sig i huset? Även fast han nyss befann sig på en kulle? Tjejen som han träffade lever? Och mamman, lillebrorn är hemma, fast de nyss åkte i planet? Drömde Donnie Darko bara eller är jag helt knäpp? Är det någon som fattar vad jag har skrivit och kan förklara? Det skulle vara snällt.

Put some excitement between your legs, ride a horse.
  2005-07-28 14:10:05
perjonzon
Registrerad: 2005-04-05
Efter att Gretchen har dött,då när han sitter på motorhuven "åker" han tillbaka tiden och det gör också jetmotorn som ramlar av från flygplanet som hans mamma och syster åker.Så tack vare att han "åker" tillbaka i tiden och är i rummet när jetmotorn slår ner räddar han Gretchens liv och även hans mamma och systers liv

Dark,Darkest,Darko
  2005-07-28 14:26:33
Shadowfax
Registrerad: 2004-04-04
Okey. Tack för informationen. Den var välbehövd.

Put some excitement between your legs, ride a horse.
Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.