Hejsan. Noterade i annan tråd om förslag för runt två år sedan om att vilja ha bilder på skådespelare och regissörer. Då kunde det bli jobbigt med juridiska aspekter samt det stora jobbet av Kristoffer att fixa det till en stor mängd skådespelare. Kom då att tänka på en annan sak som skulle kunna täcka ett tomrum, IMdB-länkar på alla filmerna, och dessutom på skådespelare/regissörer. Skulle underlätta, tror jag, för Kristoffer samt användare som kanske vill ha mer information om film/skådis. IMdB är ju som bekant störst/fetast/vackrast på internet. Skulle vara bra som extra tillägg när man tipsar om en film dessutom. Då är det svårare för misstag och problem att uppstå. Tack för mig den här gången. mvh /cine __________________________ |
Väldigt bra förslag CinemaniaC. Håller med dig till 99%. __________________________ |
Håller med er båda. Kolla på filmsidorna nu så får jag se om ni blir glada! ![]() __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, chefsredaktör Filmpunkten |
Mycket trevligt! Snyggt jobbat Kristoffer, keep up the good work. ![]() __________________________ |
Alla tiders, Kristoffer! __________________________ |
Kristoffer: Skitbra med IMDb-länk! Men huur funkar koden till en sådan länk? Söker den automatiskt på titeln..? __________________________ Well, you know, the Dude abides. |
Mycket bra Kristoffer, en stor förbättring. Tack även CinemaniaC som kom med idén! __________________________ En kändis är en person som arbetar hårt på att bli känd, och sedan använder svarta glasögon för att inte bli igenkänd - Fred Allen (1894-1956) |
Hans/The_Dude: Den fungerar som så att jag länkar genom formeln http://swedish.imdb.com/Title?x ![]() __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, chefsredaktör Filmpunkten |
Gudars skymning i tomteskogen, det här var bra, bra... __________________________ andreaS™ |
Nu får vi väl hoppas att imdb.com gör likadant och länkar alla filmer till filmpunkten ![]() __________________________ En kändis är en person som arbetar hårt på att bli känd, och sedan använder svarta glasögon för att inte bli igenkänd - Fred Allen (1894-1956) |