På något sätt borde man som användare på Filmpunkten bli underrättad när en av de filmer man har i sin filmlista visas på TV. Om detta gick att fixa skulle det vara helt ovärdeligt. __________________________ for england, james |
Håller med det skulle vara en kanonbra funktion. Har dock ingen aning om hur mkt arbete som skulle krävas för att fixa det. Antagligen en hel del. Men det gör det ju inte till en sämre ide. __________________________ |
håller med... ett lite enklare alternativ kanske vore att alla filmer som börjar inom den närmsta halvtimmen visas längst upp i sidan... går det att få en kommentar från nån av de som ligger bakom filmpunkten, eller bara nån väldigt kunnig inom området hemsidor? __________________________ for england, james |
Hejsan! Jo det är en del arbete med en sådan funktion, men ingenting är omöjligt. Vill ni att man ska bli underättad med epost eller som ett varningsmeddelande på sidan som poppar upp? Eller möjligen båda två? Ska man bli varnad samma dag eller dagen innan? __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, chefsredaktör Filmpunkten |
Att dagen innan få ett epost med de filmer ur ens filmlista som efterföljande dag skulle sändas i tv, det skulle vara väldigt fördelaktigt.... Men egentligen spelar det inte så stor roll hur förmedlingen sker, att meddelandet skedde på sidan skulle antagligen leda till fler besökare ![]() __________________________ for england, james |
hur blev de me den här idén egentligen, ja tycker den va fett bra... __________________________ i stick my neck out for nobody |
Jo, det verkar bra! Hoppas det går att genomföra. __________________________ |
Jag tycker det är en riktigt bra idé. Det vore kul om meddelandet kunde visas på sidan. __________________________ |
Jag tycker att detta är en topen ide manne747 hoppas att det går igenom. __________________________ |
Jag håller med, jag tittar alltid i tv-tidningen direkt är jag får den, så jag vet vad jag ska se, och vara beredd på att de kommer, så jag inte reser bort. Senaste hemskheter: För en vecka sedan var jag alldeles uppspelt över att "Pelle erövraren" skulle visas igen, som jag bara sett en gång för 8 år sedan. Vad tror ni händer? Jag slår på teven, och det har redan gått 1:30 minuter av filmen! ![]() __________________________ -Do you want to know how i did it? -This is how i did it Anton: I never saved anything for the swim back! - Ethan Hawke Gattaca |
ja, eller ännu värre. du ser att typ michael caine har gjort en jack the ripper film, å du tycker verkligen det verkar helt otrooooligt bra, men du hittar den inte ens på cdon.com... förr eller senare sänds den ju på tv här i sverige å då vill man veta de __________________________ i stick my neck out for nobody |
Idag! Tänkte jag åka och köpa den fantastiskt braiga filmen "Mitt liv som hund", förälskade mig i den helt. Jag gjorde det inte, men när jag slog upp teve tidningen idag såg jag att den visas på ettan om bara en vecka ungefär! Snälla, försök fixa detta.. ehee bara skojar, nu ska jag fan komma ihåg. ![]() __________________________ -Do you want to know how i did it? -This is how i did it Anton: I never saved anything for the swim back! - Ethan Hawke Gattaca |
ja, dedär va ju olyckligt liksom... __________________________ the dinosaurs once looked the wrong way at chuck norris. once! |
manne747:Jag håller väl med dig. Men det finns ju en tv lista här på filmpunkten där man ser när filmen kommer. __________________________ |
jo, okej, får väl nöja mej me de då ![]() __________________________ the dinosaurs once looked the wrong way at chuck norris. once! |