hej! jag diggade låtarna som var med i filmen queen of the damned. vad heter låtarna? jag vet att det ska stå i slutet av filmen...hoppas ni kan hjälpa mej. __________________________ |
Hej! Jag håller med! De är sjukt bra! Här är en länk till Bestbuy.com med titlarna iaf! http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=12904281&type=product&id=223006 Letar lite till o ser om ja hittar hela låtnamnen. __________________________ Blood is life |
Hejsan Jorunn, På http://akas.imdb.com/title/tt0238546/soundtrack finns en komplett lista över soundtracken i filmen. Håll till godo! __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, chefsredaktör Filmpunkten |
Det var kanske låtarna du menar? Som han sjunger? Det där va bara filmmusiken. Men vad jag vet så är det någon artist som har dem där låtarna på sin CD. __________________________ Blood is life |
Hehe många inlägg blir det! Hittade CD med själva låtarna. http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=4520218&type=product&id=218621 __________________________ Blood is life |
tack så jätte mkt no_one och kristoffer! jag har verkligen viljat ha de där låtarna! ni kan inte fatta hur glad jag blir! tack! __________________________ |
Bra det! __________________________ Blood is life |
Åh Gackt vad shysst Någon har hunnit köra ett inlägg och fått svar på det innan mig I say thank you too =D __________________________ |
Är det inte Jonathan Davis från KoRn som gjort musiken? __________________________ |
Wolfman det vet jag inte __________________________ |
Det är lite blandade artister som står för musiken, däribland Jonathan Davis. Även Deftones har gjort lite av musiken som är med...![]() __________________________ |