Mission Impossible 3 kommer lagom til våren nästa år. __________________________ |
Och det är lite idiotiskt tycker jag. För det första så sög tvåan och det ända fräck iden tyckte jag var när Cruiseis slängde sig ner med repet precis som han gjorde i ettan. Så jag har svaga förhoppningar om att denna kommer att bli bra eller bättre än tvåan. För det andra så börjar Cruise bli gammal och är kanske inte kommer kunna leva sig in i sin roll som Ethan Hunt. För det tredje så är Tom Cruise för mig en karaktärs skådis som inte borde göra masssa klena Action filmer längre. Han ska göra bra roller där han spelar bra och har en bra miljö runt sig. Men jag ska inte klaga...vem vet? den kanske blir jätte bra! Men jag tror knappast den kan slå ettan som är en gammal klassiker! __________________________ |
Jag tycker att ettan var rätt okej, men sen tyckte jag att tvåan var mycket bättre. Så jag ser verkligen fram emot del III, jag tror säkert att dom kommer att lyckas med den. __________________________ |
Det beror ju mycket vem reggisören är. Det är ju han som kan göra filmen bra. Hoppas det är nån bra reggisör. __________________________ |
Det hoppas jag också för 2:an var gu värdelös. __________________________ ''Larsson kan inte reglementet" |
Men nu får dom ge sig, eftersom 2an var helt värdelös så har man inga stora förväntningar på 3an precis. __________________________ There's no such thing as free cable |
Jag däremot tyckte tvåan var bra och ser fram emot trean. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Ettan var bra, tvåan halvbra, men en trea? Måste de alltid överdriva? Jag tycker att det räcker med två filmer redan. __________________________ //Before you judge me, try hard to love me, look within your heart then ask, have you seen my childhood // |