Forum » » Diskutera Filmpunkten » Favorit-kommentarer till betygsatt film   Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.        Favorit-kommentarer till betygsatt film 2005-08-19 23:38:04
tessan81
Registrerad: 2004-09-28
Har ni några kommentarer till filmer här på Filmpunkten som ni vill dela med er av till andra medlemmar? Någon som ni tycker är särskilt träffande i sin beskrivning eller någon som ni bara tycker var extra festlig kanske?

Jag stötte nyss på Savannahs kommentar till Åter till Cold mountain som jag tyckte var lite kul:

Zzzzzz. En vanlig dag på jobbet för Nicole Kidman, som i korsett och krinolin väntar i år och dagar på sin älskade (som spelas av okarismatiske Jude Law), som ska komma hem från kriget. En schysst krigsscen i början ändrar inte på det faktum att detta känns om en låång och melodramatisk film med snöpligt slut, en överspelande fröken Zellwegger och en gnutta malplacerad/old-school girlpower. Förresten, vad dog pappa prästen av - vackert väder?

__________________________

"Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift. That's why it's called the present."
  2005-08-20 11:19:00
perjonzon
Registrerad: 2005-04-05
Hehe.Den var inte dålig.Har vi en blivande resencent på TV här?

Dark,Darkest,Darko

andreaS™
  2005-08-24 18:55:49
Savannah
Registrerad: 2003-10-01
Tack..jag blir så rörd! Måste givetvis kontra med Replicas korta men kärnfulla kommentar till "Mördartomaterna". Here goes:

Så jäklarns värdelös och störd film. Se den inte för guds skull!

Den är kalasbra den med!
__________________________

"A man's best friend is his mother." Norman Bates, "Psycho"
[Inlägget ändrat av Savannah 2005-08-24 18:56:12]
[Inlägget ändrat av Savannah 2005-08-24 19:48:41]
Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.