min favorit film från marvel är spider-man 1:an och 2:an __________________________ [Inlägget ändrat av moderator wildpalm 2006-01-28 15:04:15] |
X-Men __________________________ Dark,Darkest,Darko [Inlägget ändrat av perjonzon 2005-08-21 20:16:59] |
Det skulle nog vara spider-man och elektra måste jag erkänna. __________________________ "Everyone want´s to be found" |
Jag gillar alla Marvel filmerna...men favoriterna måste ändå vara Punisher och X-men 2. __________________________ |
och punisher är också den bästa marvel filmen. __________________________ |
Jag tycker Punisher är den bästa filmen från Marvel.. __________________________ Slipknot lover |
Jag kan inte fatta att ni tyckeratt Punisher är bra, jag skulle vilja påstå att det är den sämsta från marvel. __________________________ "Everyone want´s to be found" |
Man kan säga att det blivit infaltion i filmer från Marvel.Det värsta är att de bara blir barnsligare.Hur töntig var inte Fantastiska Fyran.Visst var Sin City lite mörkare men inget märkvärdigt där heller. __________________________ Dark,Darkest,Darko |
Sin city är bästa jag sett Punisher absolut den sämsta! __________________________ "A bullet always tell´s the truth" - Man on fire |
Sin City är inte Marvel det är Dark horse comic men dom ända serieföretagen ni känner till är bara DC och Marvel dom ända som har en filmlogga så var inte så hårda mot er själv. __________________________ " I only got two things in this world and that is my word and my balls and I don't break them for no one." |
The Punisher __________________________ |
vet knappt vad som är marvel och inte men jag diggade både HULK och Spiderman-filmerna __________________________ |
Spiderman 2 och X-men utan tvekan! Tänker halla mig borta fran fantastiska fyran dock, älskar serietidningen för mycket och jessica alba är INTE the invisible girl för mig. Det funkar helt enkelt inte! Ser fram emot Spider-Man 3, vet nan vilka skurkar som ska vara med. Har hört rykten om Sandman men vet inte... __________________________ Att försöka är första steget till att misslyckas /Homer Simpson |
Det är Sandman som ska vara skurken i Spider-Man 3. __________________________ ''When there's no more room in hell, the dead will walk the earth" |
Någon av X-Men filmerna.. Hulk är också helt underbart bra! __________________________ Raceai [Inlägget ändrat av Raceai 2006-03-27 09:00:12] |
sandman...häftigt. vet du vem som ska spela honom? __________________________ Att försöka är första steget till att misslyckas /Homer Simpson |
Nej jag vet inte vem som ska spela Sand-Man. __________________________ ''When there's no more room in hell, the dead will walk the earth" [Inlägget ändrat av Timoti 2005-09-07 10:24:51] |
Haha.. ja Sandman.. det var riktigt orginellt. Det hade jag då inte kunnat föreställt mig. __________________________ Raceai [Inlägget ändrat av Raceai 2006-03-27 09:00:09] |
The Punisher. Har i och för sig inte sett alla Marvel-filmerna bara Spider-Man, Daredevil, X-Men och X-Men 2 och Hulk. Kommer inte ihåg om Hellboy och Blade är Marvel-serier. Jag tycker i alla fall att The Punisher med Thomas Jane är underskattad. __________________________ Gemini |
The Punisher ju fan underskattad.. helt klart! __________________________ Raceai [Inlägget ändrat av Raceai 2006-03-27 09:00:07] |
Någon mer? __________________________ ''My name is Bond, James Bond" |
__________________________ Enthrone Darkness Triumphant [Inlägget ändrat av Raceai 2006-02-21 12:59:12] |
Den fantastiska fyran var så otroligt dålig, det var inte klokt! Jag säger nog Xmen för att jag gillar serien, är ingen Spiderman fan men det var en helt ok film. __________________________ |
Spider-man filmerna, X-men och Sin City. Skulle vilja räkna med Batman, då han är den bästa superhjälten, men han är ju inte en Marvel-gosse. __________________________ "-Do you know how i know that you are gay?" "-How" "-You like coldplay" Vadå, de är bra!? |
Den första spider man filmen är helt okej. (Sin city är inte Marvel så varför dras det upp.) __________________________ |